ŠOK - "DELIJE" GLASNO PROTESTOVALE NA DORĆOLU: Navijači traže odlazak trenera Zvezde! (VIDEO)
Navijači Crvene zvezde, Foto: Printscreen/Youtube/FCRedStarBelgrade

izričiti

ŠOK - "DELIJE" GLASNO PROTESTOVALE NA DORĆOLU: Navijači traže odlazak trenera Zvezde! (VIDEO)

Tim deluje mnogo bolje pod njegovim vođstvom, ali jednu stvar mu navijači crveno-belih ne praštaju

Objavljeno:

Vaterpolo klub Crvena zvezda deluje sve bolje sa novim trenerom Mirkom Vičevićem, koji je na mesto šefa struke stigao 18. januara umesto Aleksandra Filipovića.

Nakon pobede na debiju nad Partizanom, pa tesnog poraza od Radničkog u Kragujevcu, ostvarili su pobedu u Superligi Srbije protiv Šapca (13:6), kasno sinoć na Dorćolu.

Mirko Vičević
foto: Starsport / Peđa Milosavljević

Ipak, sam susret neće se toliko pamtiti po dešavanjima u bazenu koliko po onome što smo gledali na tribinama i oko samog plivališta u režiji navijača crveno-belih.

Naime, oni su rešili da izraze protest protiv svog aktuelnog trenera Mirka Vičevića za kog se ne slažu da sedi na klupi Zvezde!

Reč je o nekadašnjem reprezentativcu Jugoslavije, rođenom u Crnoj Gori i koji je predstavnik hrvatskog naroda u Kotoru.

Mirko Vičević
foto: Starsport / Peđa Milosavljević

Najvatrenije pristalice Zvezde su se okupile u "korteu" na Dorćolu i tako krenule do bazena 'Milan Gale Muškatirović' uz povike: "Delije, 'ajmo svi u glas, Mirko Vičević, nikad deo nas".

Inače, Vičević je predsednik Hrvatskog društva građana Crne Gore sa sedištem u Kotoru, a navijači su povrh skandiranja na tribinama istakli neprimeren transparent.

Sa reprezentacijom Jugoslavije, Vičević je 1988. godine osvojio zlato na Olimpijskim igrama u Seulu i najtrofejniji je crnogorski vaterpolista.

Uz to, član je Kuće slavnih, a sa Zvezdom trenutno zauzima četvrto mesto u domaćem prvenstvu i sedmu poziciju u Grupi B Lige šampiona sa jednom pobedom uz sedam poraza.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.