KOLIKO PIJAN I GLUP TREBA BITI ZA OVO: Tetovaža navijača Mančester Sitija je kandidat za glupost godine! (FOTO)
Foto: Printscreen/Twitter

genijalac je mislio na svaki detalj...

KOLIKO PIJAN I GLUP TREBA BITI ZA OVO: Tetovaža navijača Mančester Sitija je kandidat za glupost godine! (FOTO)

Zaista neverovatno dokle doseže ljudska glupost

Objavljeno: 14:45h

Ekipa Čelsija je u subotu veče u velikom finalu Lige šampiona sa minimalnih 1:0 savladala Mančester siti i tako se po drugi put u svojoj istoriji okitila titulom prvaka Starog kontinenta.

Pre utakmice ekipa Sitija je važila za favorita bez obzira što su ih "Plavci" predvođeni trenerom Tomasom Tuhelom ove sezone savladali i u prethodna dva duela, na Etihadu u prvenstvu i u polufinalu FA kupa.

U pobedu i prvi trofej prvaka Evrope bili su ubeđeni i pojedini navijači "Građana", pa je tako jedan od njih na list desne noge istetovirao trofej Lige šampiona i ispod napisao ime voljenog kluba i 2021.

Zaista neverovatna glupost jednog navijača mančesterskog kluba koji će uskoro morati kod tetu majstora na 'doradu' tetovaže.

Njegov klub je osvojio titulu prvaka Engleske pa su neki pomislili da bi možda mogao ovaj trofej da preoblikuje u onaj namenjen prvaku Premijer lige. Ali, i taj zadatak je težak jer genijalcu na nozi piše i 'Porto' - mesto ovosezonskog finala. Baš je mislio na sve. Ili nije mislio nimalo...

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.