GVARDIOLA TVRDI DA JE IGRAO SA NAJBOLJIM TIMOM: Možda ćemo se vratiti...
Foto: Printscreen/Twitter/UEFA Champions League

žali za povredom kapitena

GVARDIOLA TVRDI DA JE IGRAO SA NAJBOLJIM TIMOM: Možda ćemo se vratiti...

Gvardiola kaže da je Siti imao izuzetnu sezonu

Objavljeno:

Trener fudbalera Mančester sitija Pep Gvardiola rekao je da je njegova ekipa imala izuzetnu sezonu i dodao da je izabrao najbolji tim u večerašnjoj utakmici i porazu od Čelsija u Ligi šampiona.

- Imali smo izuzetnu sezonu. Čast je biti ovde. U drugom poluvremenu smo bili briljantni i hrabri. Ali, oni su se toliko čvrsto branili i bili su brzi u kontranapadima. Možda ćemo se jednog dana vratiti. Uradio sam ono što je bilo najbolje za tim, u vezi sa sastavom - rekao je Gvardiola za BT Sport, preneo je Skaj.

Pep Gvardiola, Tomas Tuhel
foto: EPA/David Ramos

Fudbaleri Mančester sitija nisu uspeli da osvoje Ligu šampiona, pošto su sinoć u finalu u Portu izgubili od Čelsija sa 0:1.

- Povredio se Kevin de Brajne tokom utakmice, ali to se dešava. U ovakvim utakmicama potreban vam je svaki igrač. Sada je cilj da se odmorimo, a posle toga ići ćemo utakmicu po utakmicu i nadam se vratiti se u ovu fazu takmičenja - dodao je španski trener.

On je večeras pokušavao da osvoji treći trofej najjačeg klupskog takmičenja kao trener, nakon što je osvojio dve titule sa Barselonom, 2009. i 2011. godine.

Mančester siti je igrao u prvom finalu Lige šampiona.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.