KAMARA - SAMO CRN***A! Ultrasi Slavije sad uvredili vezistu Rendžersa, traži se izbacivanje Slavije iz Lige Evrope!
Foto: EPA/Andrew Milligan

skandal za skandalom

KAMARA - SAMO CRN***A! Ultrasi Slavije sad uvredili vezistu Rendžersa, traži se izbacivanje Slavije iz Lige Evrope!

Slavija se ograđuje od ovog incidenta

Objavljeno:

Još se ne stišava bura oko navodnog rasističkog ispada na utakmici osmine finala Lige Evrope između Rendžersa i Slavije na čuvenom Ajbroksu.

Česi su prošli dalje, domaći su dobili dva crvena kartona, ali je sve zasenio incident kada je štoper praškog kluba Ondržej Kudala prišao i šapnuo na uvo nešto vezisti "Policajaca" Glenu Kamari.

Tamnoputi reprezentativac Finske se momenatalno razbesneo i tražio od sudija da reaguju jer je tvrdio da ga je Kudala uvredio na rasnoj osnovi, tj. da mu je rekao "Je***i majmune".

Glen Kamara, Ondržej Kudala, Slavija Prag, Rendžers
foto: EPA/Andrew Milligan

Na kraju se u tunelu sam obračunao sa defanzivcem i navodno ga više puta udario pesnicom, a Kudala tvrdi da ga je samo opsovao u žaru borbu.

Da nije bilo u žaru borbu jasno je jer je pre uvrede prekrio usta rukom a onda se brzo izmakao pa je očigledno da je sve svesno i planski uradio.

Klubovi su stali iza svojih igrača, ali sada su navijači u centru pažnje. "Ultrasi" Slavije su se slikali sa transparentom na kom je bila njihova poruka povodom incidenta.

- Kamara - samo crnčuga - pisalo je na velikom baneru koji je odmah izazvao osude sa svih strana, uključujući prvaka Češke koji je tražio intervenciju policije.

Sa Ostrva pojedini traže da se i klub i navijači kazne žestoko, a legenda Rendžersa Kris Bojd kaže da nijedna finansijska kazna nije dovoljna i da Slaviju treba izbaciti iz Lige Evrope bez borbe u četvrtfinalu sa Arsenalom - klubom u kom je Kamara ponikao.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.