NOVE INFORMACIJE U VEZI NESTANKA VOĐE GROBARA: Zna se i gde je poslednji put viđen!
Goran Veličković Goksi, Foto: Privatna arhiva

nestao

NOVE INFORMACIJE U VEZI NESTANKA VOĐE GROBARA: Zna se i gde je poslednji put viđen!

Porodica nestalog Veličkovića moli sve građane da, ukoliko vide Gorana ili imaju bilo koju informaciju o njemu, to jave policiji

Objavljeno:

Goran Veličković Goksi (33), vođa navijača Partizana, nestao je prošlog ponedeljka u Beogradu, a njegov nestanak supruga je prijavila policiji.

Kako "Kurir" nezvanično saznaje, Veličkoviću se svaki trag izgubio 3. avgusta oko 16.30.

- Poslednji put je viđen u Višegradskoj ulici, a te večeri se nije vratio kući, niti se javljao porodici i prijateljima. Oni su se zabrinuli pošto ni dva dana kasnije nisu mogli da ga dobiju na telefon, a primetili su i da je neaktivan na društvenim mrežama - kaže izvor "Kurira" i nastavlja:

- Supruga je nestanak prijavila policiji 5. avgusta i nadležni od tada tragaju za njim.

Veličković je, kako saznajemo, odranije poznat policiji.

- On se do marta nalazio u pritvoru Centralnog zatvora, jer je protiv njega vođen istražni postupak, a tada je pušten na slobodu - dodaje sagovornik.

Inače, Goran Veličković javnosti je poznat kao vođa navijača Partizana, koji je zajedno s Milošem Radisavljevićem Kimijem povukao sa južne tribine i osnovao novu navijačku grupu Partizanovci, koja se, u međuvremenu, povukla i sa istočne tribine i privremeno obustavila svoje aktivnosti.

Porodica nestalog Veličkovića moli sve građane da, ukoliko vide Gorana ili imaju bilo koju informaciju o njemu, to jave policiji.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.