HRVATI OSNOVALI NAVIJAČKU GRUPU NA GODIŠNJICU OLUJE: Podržao ih haški optuženik, a vodi ih psihijatar!
Foto: cfe-mihrvati.hr

evo o čemu se radi

HRVATI OSNOVALI NAVIJAČKU GRUPU NA GODIŠNJICU OLUJE: Podržao ih haški optuženik, a vodi ih psihijatar!

Zove se Klub navijača Mi Hrvati i ima podršku HNS-a,

Objavljeno:

U Kninu je na proslavi godišnjice vojne akcije "Oluje" službeno osnovana nova navijačka skupina hrvatske fudbalske reprezentacije. Zove se Klub navijača Mi Hrvati i ima podršku HNS-a, a podržao ju je i haški optuženik Ante Gotovina.

Na skupštini nove navijačke grupe bio je Boris Durlen, izaslanik Davora Šukera i Marijana Kustića. Skupina će delovati u sklopu Hrvatskog fudbalskog veleposlanstva (Croatian Fans Embassy), platforme napravljene po uzoru na Uefin projekt da svaka zemlja ima krovnu organizaciju navijača fudbalske reprezentacije.

Na čelu grupe je psihijatar iz bolnice u Dubravi

Predsednik grupe Mi Hrvati je Stipe Drmić, psihijatar iz Kliničke bolnice Dubrava, a Željko Bulić predsednik je Izvršnog odbora u kojem je devet članova. Mirko Bebek iz Beča je šef Skupštine. Ključna osoba je Bulić koji je službeni časnik za navijače HNS-a i jedan od ljudi koji su odlučili započeti zasebnu navijačku priču.

- Bila su tri predloga imena, osim Mi Hrvati još i Vatreni te Vatrene brigade, što je ime neformalne navijačke grupe iz Nemačke koja nam se pridružila. Kako bismo bili službena grupa HNS-a, morali bismo potpisati ugovor, ali i ovako imamo jaku potporu Saveza - rekao je Bulić u razgovoru za Sportske novosti.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rsIndex)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.