NIJE IMAO PAS ZA ŠTA DA GA UJEDE, A ONDA JE NA TRIBINI NAŠAO NOVČANIK SA 3.000... E, to je bio Miša Tumbas!
Miša Tumbas, Foto: Starsport©

PRIČA KOJA GA NAJBOLJE OPISUJE

NIJE IMAO PAS ZA ŠTA DA GA UJEDE, A ONDA JE NA TRIBINI NAŠAO NOVČANIK SA 3.000... E, to je bio Miša Tumbas!

Sigurni smo da se malo ko od vas seća jednog događaja iz sada davne 2008. godine i utakmice sa Taukeramikom

Objavljeno:

Miša Tumbas, legendarni navijač Partizana, koji je preminuo u svojoj kući u Bariču, pronađen je u subotu.

Cela crno-bela javnost se već oprostila od njega, mnogi su podelili pokoju svoju anegdotu vezanu za ovu legendu Partizanove tribine, a mi smo se setili jedne koju malo ko zna.

Na meču sa Taukeramikom 2008. godine, legendarni Miša je pronašao novčanik sa 3.000 dinara i kreditnim karticama.

Iako nikada nije imao nešto preterano novca, već je živeo od dobronamernih ljudi, Verovatno najpoznatiji navijač Partizana, na utakmici sa Taukeramikom pronašao je novčanik sa oko 3.000 dinara i nekoliko kreditnih kartica, ali iz njega nije uzeo ni dinar, već ga je odmah predao policiji. Naš čitalac Tomislav Vujasić iz Zemuna, inače veliki simpatizer crno-belih, na pomenutoj utakmici izgubio.

- Na utakmici protiv Taukeramike ispao mi je novčanik, u kome je bilo nešto manje od 3.000 dinara, dve kreditne kartice i sva lična dokumenta. Kada sam shvatio da sam ostao bez dokumenata, požurio sam da izvadim nova, jer sam za 1. maj zakazao venčanje. Pre toga sam pozvao Poštansku štedionicu da odjavim kartice, jer sam mislio da ih nikad neću pronaći, ali uskoro su usledile lepe vesti - pričao je Vujasić svojevremeno za Kurir.

Miša Tumbas i Duško Vujošević
Miša Tumbas i Duško Vujošević foto: Starsport©

On kaže da su ga inspektori iz SUP pozvali da dođe po dokumenta, a da u novčaniku nije falio ni jedan jedini dinar. - Pitali su me koliko je novca bilo u novčaniku i da li mogu da kažem gde sam tačno izgubio novčanik. Odgovorio sam da se ne sećam mesta, a da nije bilo mnogo novca, već su mnogo vrednija dokumenta i kartice. Kada su mi pokazali novčanik, nisam mogao da verujem da su sva dokumenta bila na broju, što mi je bilo najbitnije zbog zakazanog venčanja, a pored toga nije falio ni jedan jedini dinar, a na broju su bile i sve kartice. Vujasić ističe da su mu ime poštenog pronalazača inspektori saopštili tek na kraju razgovora. - Tek na kraju razgovora rekli su mi da je novčanik pronašao Miša Tumbas, i ja sam se oduševio! Predočili su mi da nisu uspeli da ga razumeju gde ga je pronašao, ali ono što je najbitnije jeste da u novčaniku nije falilo ništa. Iskoristio bih ovu priliku da se zahvalim Miši i naravno da ću pronaći način da mu se odužim - rekao je Vujasić.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Kurir arhiva)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.