E, MALA, POZDRAVI TATU! Danilovićeva ispričala angedotu o Miši Tumbasu, pa se emotivno oprostila od legende!
Olga Danilović, Foto: Emilija Jovanović

NEKA MU JE VEČNA SLAVA

E, MALA, POZDRAVI TATU! Danilovićeva ispričala angedotu o Miši Tumbasu, pa se emotivno oprostila od legende!

- Čovek koji je živeo za Partizan - napisala je Olga

Objavljeno: 22:35h

Srpska teniserka Olga Danilović oprostila se od legendarnog Miše Tumbasa na svom Instagram nalaogu, koji je preminuo u 66. godini.

Ćerka Predraga Danilovića je veliki navijač Partizana, a na svom Instagram profilu ispričala je anegdotu vezanu za Mišu, od kog se emotivno oprostila biranim rečima.

- E, mala, pozdravi tatu. Svaki put kad smo se videli mi je to rekao. Sećam se kad mi je došao na meč kad sam imala ma možda ni 10 godina i navijao kao lud da je na kraju morao da se skloni. Čovek koji je živeo za Partizan. Počivaj u miru Mišo❤️ #crnobelaporodica - napisala je Danilovićka,

Podsetimo, telo navijača Partizana pronašla je žena koja mu nosi lekove i hranu. Pošto se Miša nije odazivao pozvala je Hitnu pomoć, a oni su po ulasku u kuću konstatovali smrt. Bio jedan je od najpoznatijih navijača pomenutog kluba i prisustvovao je gotovo svakom meču klubova iz crno-bele porodice.

Napamet je znao raspored svih Partizanovih utakmica i događaja, da zna gde i kad se održavaju i svuda stigne na vreme. Pogotovo je imao prisan odnos sa Duškom Vujoševićem, legendarnim trenerom koji mu je bio čak i kum na krštenju.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Kurir sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.