POLICAJAC GA DRŽI, A DRUGI GA NABADA U GLAVU: Pojavio se snimak torture nad navijačem Zvezde u Morači!
Prtebijanje navijača Zvezde u Podgorici, Foto: Printscreen/Dailymotion/Silly Telly 4

Preživeo pokušaj linča

POLICAJAC GA DRŽI, A DRUGI GA NABADA U GLAVU: Pojavio se snimak torture nad navijačem Zvezde u Morači!

Navodno je reč o inspektoru MUP-a Crne Gore

Objavljeno:

Paklena atmosfera u Morači se maltene doslovno pretvorila u pakao za košarkaše, stručni štab i članove delegacije Crvene zvezde tokom trećem meča finalne serije ABA lige protiv Budućnosti.

Crveno-beli su bili izloženi napadima od strane domaćih navijača, ali i čelnika kluba, bili su pljuvani u lice, domaće pristalice su upadale u teren, gađale ih loptama, upaljačima i metalnim predmetima, pa čak je u jednom momentu delovalo da može doći do fizičkog napada na igrače.

Na kraju se ispostavilo da je u pauzi između prve i druge četvrtine kada su igrači i stručni štab Zvezde pobegli ka centru terena da bi se sklonili od razjarenih navijača Budućnosti, u stvari došlo do napada na navijača Zvezde koji se ušunjao u dvoranu.

On je prema pisanjima crnogorskih medija iz Bijelog Polja i Varvari su ga "provalili" da podržava beogradski tim posle čega se gomila obrušila na njega.

Reagovala je i policija koja je sprečila da dođe do većeg incidenta, pa možda i do napada na same igrače, a jedan od policajaca u civilu je izveo navijača iz dvorane.

Međutim, u tim trenucima su se kod izlaza iz hale obrušili drugi, a jedan čovek u kožnoj jakni je iz prvog reda pritrčao počeo je na "nabada" pesnicama pristalicu Zvezde koji je bio nemoćan da se brani, jer ga je držao policajac u civilu. Navodno, reč je o inspektoru MUP-a Crne Gore.

Sve se to može videti na snimku ispod.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.