OTKRIVENO KO JE NAPAO ČLANA ZVEZDINOG TIMA: Funkcioner Budućnosti i igra sa Milom Đukanovićem za veterane Crne Gore
Zoran Vujičić, direktor ŽKK Budućnost, je napao jednog od članova Zvezdinog tima, Foto: Printscreen/Twitter/@RSBForum/EPA/Boris Pejović

Poznato ime

OTKRIVENO KO JE NAPAO ČLANA ZVEZDINOG TIMA: Funkcioner Budućnosti i igra sa Milom Đukanovićem za veterane Crne Gore

On je nekada nosio dres plavo-belih, a sada je direktor u ženskoj sekciji

Objavljeno: 12:11h

Identitet krupnog muškarca, navijača Budućnosti, koji je pred početak utakmice napao jednog od članova uprave Crvene zvezde koji je snimao atmosferu u dvorani "Morača" je otkriven.

Reč je o sadašnjem direktoru ženskog košarkaškog kluba Budućnost, Zoranu Vujičiću, koji je ranije igrao za podgorički tim i to u generaciji sa Gavrilom Pajovićem.

On je takođe i član veteranske reprezentacije Crne Gore u kojoj igra zajedno sa Milom Đukanovićem i nekadašnjim košarkašem Nikolom Bulatovićem, a koji su postali svetski i evropski prvaci u kategoriji veterana.

Krupni gospodin je kada je delegacija Zvezde zajedno sa igračima izašla na parket pred početak utakmice prišao jednom od fukcionera Zvezde u trenutku kada je prolazio pored njega i uzviknuo "Šta snimaš", da bi mu potom izbio telefon iz ruke.

S obzirom da se na snimku sve jasno vidi, kao i da je utvrđeno o kome je reč, sada je na disciplinskom sudiji da izrekne kaznu koja može biti novčana do 2.000 evra.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.