NAPADNUTI FUNKCIONER ZVEZDE O MRŽNJI KOJU JE VIDEO U MORAČI: Pljuvani smo 40 minuta! Pogledajte čime su nas gađali!
Saša Vlaisavljević je pogođen metalnim predmetom, Foto: Adria Media TV

Kaže da to nije doživeo

NAPADNUTI FUNKCIONER ZVEZDE O MRŽNJI KOJU JE VIDEO U MORAČI: Pljuvani smo 40 minuta! Pogledajte čime su nas gađali!

On je pokazao i metalni predmet kojim su gađani igrači, stručni štab i članovi uprave

Objavljeno:

Košarkaši i delegacija Crvene zvezde su bukvalno "preživeli" treći meč finalne serije ABA lige u dvorani "Morača" s obzirom na to kakvoj vrsti torture i napada su bili izloženi od strane navijača Budućnosti.

Osim što je bilo onih koji su slobodno uletali na teren i stajali pored tunela i pljuvali u lice košarkaše Zvezde dok obezbeđenja nije bilo ni na vidiku, zatim pokušaja fizičkog napada na klupu i ko zna čega već, domaći navijači su gađali svime i svačime članove gostujućeg tima.

Između ostalog letele su i metalne tiple, šrafovi, ekseri, a najgore je u svemu tome prošao član uprave crveno-belih Saša Vlaisavljević koji je jednim predmetom pogođen sa tribina.

- Bio sam za vreme rata i u Zagrebu, i u Hrvatskoj, ovakvu mržnju nisam video. Pogledajte, ovim su nas gađali (pokazao je na veliki metalni predmet). Ko je mogao da očekuje ovako nešto?! - zapisao se Vlaisavljević i potom nastavio:

- Ne znam šta da očekujemo od narednog meča, sada smo živu glavu izvukli! Previše je sveže da bih mogao da nešto kažem, ali živu glavu smo izvukli. Ispljuvani smo 40 minuta... Niko me u životu nije pljuvao, tako da pozdravljam (trenera Budućnosti, Jasmina) Repešu, što se tiče (njegovih komentara oko) pljuvanja. Bolje da ništa ne kažem više - rekao je Vlaisavljević srpskim novinarima u Podgorici.

Upitan da prokomentariše to što je pomenuti strateg Podgoričana istakao da je "u Beogradu bilo gore", kratko je odgovorio:

- Ne mogu da zaoštravam situaciju, nisam u toj funkciji, hoću da pomognem Zvezdi da osvoji ABA titulu i da odemo u Evroligu. Ali, ljudi, mi smo 40 minuta pljuvani - zaključio je čelnik KK Crvena zvezda.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Izvor: Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.