Ispovest napadnutog navijača Partizana iz Zagreba: Samo su nas pitali da li smo Srbi i onda je počeo haos!
Foto: Fonet/aleksandar Koković

BILA SPREMNA JOŠ JEDNA SAČEKUŠA

Ispovest napadnutog navijača Partizana iz Zagreba: Samo su nas pitali da li smo Srbi i onda je počeo haos!

Dejan iz Nove Topole kod Gradiške je ispričao šta se dogodilo posle meča crno-bečlih sa Cedevitom kada je grupa navijača brutalno napadnuta od strane Bed Blu Bojsa
Objavljeno: 17:36h

Na kraju jedan navijač je prošao sa posekotinom i u hitnoj su mu ušili jednu kopču. Ubrzo je došla i policija i svi su do jutra davali izjave. Na kraju su morali ostaviti i krvave trenerske i majice zbog analize.

I Igor iz Banjaluke, koji je zajedno sa prijateljima pratio meč je govorio za "Mondo. ba", ali oni nisu imali nikakvih problema. Kako je rekao, od samog ulaska u dvoranu do puta kući sve bilo u najboljem redu.

foto: Reuters

- Sve je bilo i više nego korektno od strane Cedevite i njihove redarske službe i hrvatske policije. Odvojili su nas od ostalih navijača, a službeno lice kluba i policija je sve vreme bila uz nas i nikakvih problema nije bilo. Posle utakmice ostali smo još dvadeset minuta u dvorani i pod policijskom prismotrom smo otišli - kaže Igor i nastavlja:

- Poslije utakmice videli smo par sumnjivih likova na putu. Policija nas je ispratila do naših automobila i još jedanput sve pohvale. Kasnije smo saznali da su u Zagrebu na jednom semaforu pravili "sačekušu" za navijače sa BG registarskim tablicama, ali na sreću imali su zeleno svetlo na semaforu pa nisu imali vremena da ih napadnu - kaže Igor.

FOTOGRAFIJE NAVIJAČA PARTIZANA IZ ZAGREBA POGLEDAJTE OVDE.

BONUS VIDEO: Grobari prave šou iza klupe Crvene zvezde!

(Espreso.co.rs / Izvor: mondo.ba)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.