TADIĆ O PIKSIJU, FAVORITU ZA OSVAJANJE MUNDIJALA, ŽREBU... "Voleo bih da ih izvučemo, što da ne?"
Dušan Tadić, Foto: Starsport©

ocenio učinak "orlova"

TADIĆ O PIKSIJU, FAVORITU ZA OSVAJANJE MUNDIJALA, ŽREBU... "Voleo bih da ih izvučemo, što da ne?"

Mislim da će ovo biti prvi put posle dugo vremena da će ostati isti selektor posle nekog velikog takmicenja - rekao je kapiten

Objavljeno:

Kapiten reprezentacije Srbije Dušan Tadić za Mozzartsport je naveo da je dobro što će Dragan Stojković Piksi ostati selektor i nakon eliminacije "Orlova" sa Mundijala, jer je takav kontinuitet bitan našoj fudbalskoj selekciji.

Upitan je takođe da li bi voleo da se i tamo sretne sa Švajcarskom kao u Rusiji i Kataru.

- Mislim da će ovo biti prvi put posle dugo vremena da će ostati isti selektor posle nekog velikog takmicenja i to je odlično za ekipu i za sve u sistemu. A, Švajcarska, voleo bih da ih izvučemo, što da ne - naveo je Tadić.

Markinjos, Lukas Paketa, Dušan Tadić
foto: EPA/RONALD WITTEK

On je video i dobre stvari u igri Srbije nakon ispadanja u grupnoj fazi Svetskog prvenstva.

- Teško je dati pravu ocenu pošto je bilo i dobrih i loših stvari. Postići pet golova, najviše u našoj grupi je jako dobar podatak, ali primiti osam je jako mnogo da bi se prošlo dalje. U odnosu na prikazano i učinjeno rekao bih da se nalazimo negde na sredini što se tiče skale od jedan do pet - naglasio je Tadić.

Kapiten Ajaksa i Srbije smatra da će do "boginje" stići Francuska ili Brazil, a na konstataciju da i Pepe sa skoro 40 godina igra za Portugaliju, rekao je da se dobro fizički oseća i da "ćemo videti" što se tiče narednog Mundijala.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.