SJAJNA UVERTIRA PRED "KOMŠIJSKI" DERBI U LIGI NACIJA: Crnogorci prozivali Bosance zbog bureka sa sirom! (VIDEO)
Navijači Crne Gore, Foto: Nebojša Mandić

LEPO

SJAJNA UVERTIRA PRED "KOMŠIJSKI" DERBI U LIGI NACIJA: Crnogorci prozivali Bosance zbog bureka sa sirom! (VIDEO)

Naime, u jednom restoranu je već spremna gozba za preko 500 gostiju iz Crne Gore

Objavljeno:

Da stvari na Balkanu mogu da funkcionišu na lep i jednostavan način pokazuje slika koja ovog popodneva dolazi iz susedne Bosne i Hercegovine, gde će večeras u okviru Divizije B u Ligi nacija biti odigran "komšijski" derbi između ove selekcije i Crne Gore na stadionu "Bilino Polje" u Zenici.

Poučeni dešavanjima sa prvog meča iz Podgorice, kada je na tribinama vladala sjajna atmosfera, a navijači Crne Gore "dovikivali" Bosancima parole među kojima je najsmešnija bila ona "burek sa sirom", ugostitelji nadomak Zenice dosetili su se genijalnog predloga.

Naime, u jednom restoranu je već spremna gozba za preko 500 gostiju iz Crne Gore koji dolaze na meč. Vlasnik lokala je to obećao još posle prvog meča, a to je sproveo u delo, pa će pristalice naših južnih komšija uživati u čuvenoj sirnici, ali i jagnjetini, piletini i ćevapima. Veruje da neće moći ni da pojedu sve što im se nudi, prenosi Klix.ba.

- Ja sam obećao i to ispunjavam. Kombi nas je ujedinio, dok su neki mislili da će s tim napraviti problem. Eto šta je napravio - smeje se vlasnik ovog lokala.

Jedan od gostiju bio je i Dejan Tiganj iz Nikšića koji je izjavio kako je svratio samo da se zahvali vlasniku lokala na gostoprimstvu, ali da mu je na prvi ulazak u lokal zastala knedla u grlu.

- Volim Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru više, ali Bosnu ne toliko manje. Potrebno je tako malo da se ljudi zbliže i da razlike postanu ono što će nas spojiti - rekao je ovaj navijač.

Sličnog su utiska i drugi gosti iz Crne Gore, koji su se rado odazvali pozivu, ali ipak očekuju pobedu svog nacionalnog tima. To ističu Mirko Stanić iz Cetinja i Bejto Šahmatović, koji su bili u istom lokalu.

- Rado smo se odazvali pozivu, a mnogo bitnije od hrane je druženje i gostoprimstvo, koji šalju bolju sliku. Fudbal i sport treba da spajaju ljude.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.