ORLOVI ĆE IMATI PODRŠKU NA MARAKANI: Ipak će biti navijača na stadionu Rajko Mitić, UEFA donela novu odluku!
Fudbaleri Srbije, Foto: FSS

lepo

ORLOVI ĆE IMATI PODRŠKU NA MARAKANI: Ipak će biti navijača na stadionu Rajko Mitić, UEFA donela novu odluku!

Kako navode u saopštenju, interesivanje je veliko

Objavljeno:

Fudbalska reprezentacija Srbije se u subotu sastaje sa Švedskom u okviru divizije "B" Lige nacija, a zbog kazne Unije evropskih fudbalskih asocijacija (UEFA) predviđeno je da ta utakmica bude odigrana bez prisustva publike.

Međutim, to neće biti slučaj. Sledeći skorašnji primer Crvene zvezde kada su samo osnovnoškolci bili prisutni na stadionu "Rajko Mitić" i pritom napravili izuzetnu atmosferu, Fudbalski savez Srbije pobrinuo se da pokrene identičnu akciju.

Kako navode u saopštenju, interesivanje je veliko i rok će biti produžen do sutra.

- Zbog kazne UEFA Srbija će poslednji meč pred odlazak u Katar, duel Lige nacija sa Švedskom, 24. septembra na stadionu Crvene zvezde, igrati bez prisustva publike, ali Stojkovićevi Orlovi neće biti bez podrške. Fudbalski savez Srbije zajedno sa Ministarstvom prosvete, nauke i tehnološkog razvoja u Vladi Srbije, učinio je veliki napor da, kako to već dopuštaju pravila UEFA, meču prisustvuju deca osnovnoškolskog uzrasta (do 14 godina). Podršku Tadiću i drugovima pružiće i brojne škole fudbala iz raznih krajeva Srbije, a zbog velikog interesovanja i zahteva škola, rok za prijave je produžen do petka, 23. septembra u 13,00 - stoji u saopštenju.

(Espreso/Sportske)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.