FIBA OBJAVILA: Srbija oborila još jedan rekord na utakmici protiv Grčke!
Puna arena, Foto: Starsport©

NAVIJAČI SVAKa ČAST

FIBA OBJAVILA: Srbija oborila još jedan rekord na utakmici protiv Grčke!

Kakva atmsofera je bila u Areni govore i reči selektora Grčke Dimitrisa Itudisa

Objavljeno: 08:48h

Pobeda košarkaške reprezentacije Srbije nad Grčkom ostaće upamćen kao meč na kom je viđen najveći broj gledalaca u istoriji evropskih kvalifikacija za odlazak na Svetsko prvenstvo!

Naime, duel Orlova i Helena gledalo je 19.150 navijača među kojima su bile ozbiljne legende košarkaškog sporta kao što su Željko Obradović i Dejan Bodiroga, te Miroslav Raduljica, Milenko Tepić, Danilo Anđušić, Stefan Jović, Aleksej Pokuševski, Boban Marjanović, Bogdan Bogdanović, Zoran Erceg, Marko Kešelj... Naravno, meč je iz prvih redova posmatrao i Novak Đoković, a tu je bio i Dragan Bjelogrlić.

- Pre svega, želim da izrazim zahvalnost našim navijačima. Igrati u ovakvoj atmosferi je neverovatna motivacija za svega, za tim, za trenere, za sve... Odličan meč od oba tima, pokazali su i jedni i drugi da se ne predaju do kraja. Dokazali su karakter, mislim da smo mi bili samo malo bolji i zbog toga smo pobedili meč, kao i zbog podrške navijača koja je prevagnula na našu stranu - rekao je selektor Svetislav Pešić na konferenciji.

Kakva atmsofera je bila u Areni govore i reči selektora Grčke Dimitrisa Itudisa.

- Igrači žele da igraju košarku pred sjajnom atmosferom, svaka čast Srbima na sjajnoj atmosferi. Nagrađeni su, ali mislim da smo i mi igrali vrlo dobru utakmicu.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.