LUČIĆ: Izgubili smo Vasu, jedinog pleja, ali smo se timski adaptirali! Janis je TOLIKO fizički dominantan! (VIDEO)
Vladimir Lučić i Svetislav Pešić, Foto: @Starsport/Srđan Stevanović

svi kao jedan

LUČIĆ: Izgubili smo Vasu, jedinog pleja, ali smo se timski adaptirali! Janis je TOLIKO fizički dominantan! (VIDEO)

Najvažnije da smo pobedili - poručio je Lučić

Objavljeno:

Kapiten košarkaške reprezentacije Srbije, Vladimir Lučić, istakao je timsku igru "Orlova" posle pobede nad Grčkom u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo.

Srbija je posle produžetka savladala Grčku rezultatom 100:94 i zadržala šanse da sledeće godine učestvuje na Mundobasketu.

- Izuzetno zahtevna utakmica posle samo tri nedelje priprema. Hvala publici, bila je sjajna i mnogo nam znacila. Grčka je sjajan tim sa Janisom koji je toliko fizički dominantan - rekao je Lučić i dodao:

- Izgubili smo Vasu na startu, jedinog pravog pleja i dobro je da smo se brzo adaptirali. Imamo dovoljan kvalitet individualni i timski da se vratimo kao tim. To smo uradili protiv Italije i sada. Kao što nekoliko puta nismo prelomili meč, tako smo se i vraćali.

- Tek smo tri nedelje u pripremama. S obzirom na važnost utakmica, trudimo se da izdržimo ritam. Najvažnije da smo pobedili - poručio je Lučić.

Sledi gostovanje Turskoj u nedelju, a oni su ubedljivo poraženi u Letoniji.

- Dobro za nas je poraz Turske od Letonije. Čeka nas puna dvorana i dobra ekipa sa dosta talentovanih igrača iz NBA lige - zaključio je Lučić.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.