SVET PRIČA O SKANDALU U ISTANBULU: Turci skandirali 'VLADIMIR PUTIN', ali Ukrajinac ih je prvo provocirao?! (VIDEO)
Vladimir Putin/Vitalij Bujalskij, Foto: EPA/Sergei Chirikov, Printscreen/Twitter/Nico Cantor

okidač?

SVET PRIČA O SKANDALU U ISTANBULU: Turci skandirali 'VLADIMIR PUTIN', ali Ukrajinac ih je prvo provocirao?! (VIDEO)

Na snimku koji je objavljen na društvenim mrežama objašnjeno je da je Bulajskij nakon postizanja gola burno proslavio ispred navijača Fenerbahčea i to rukama pokazujući simbol koji ne podnose

Objavljeno:

Fudbaleri Dinamo Kijeva plasirali su se u 3. kolo kvalifikacija za Ligu šampiona, pregrmeli su teško gostovanje u Istanbulu gde su porazili Fenerbahče posle produžetaka (2:1).

Meč je protekao i u znaku navijača domaćeg tima. Tačnije, onoga što su imali da poruče gostima iz Ukrajine.

Prva utakmica ovih timova završena je bez golova, a u revanšu u Istanbulu Bujalski je u 57. minutu doveo goste u vođstvo a na njihovo slavlje navijači Fenera su odgovorili povicima sa tribina "Vladimir Putin". A, nekoliko minuta pre toga ostali su sa desetoricom pošto je Jukišek dobio drugi šuti karton.

Na snimku koji je objavljen na društvenim mrežama objašnjeno je da je Vitalij Bujalskij nakon postizanja gola burno proslavio ispred navijača Fenerbahčea i to rukama pokazujući "orla", što je simbol njihovog velikog rivala Bešiktaša, što je navodno bio okidač da "uzvrate" skandiranjem Putinovog imena.

U 70. minutu je Valensija promašio penal i delovalo je da će Turci ispasti u regularnom toku, ali je u 89. Salaj doneo izjednačenje i meč je otišao u produžetak. Tamo je Karavajev u 114. minutu postigao gol vredan trijumfa Dinama i prolaska u narednu fazu takmičenja.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.