"KUVA" PRED GOSTOVANJE BUDUĆNOSTI U PRIŠTINI, ALBANCI PORUČILI "VARVARIMA": Bolje da ne dođu!"
Navijači Budućnosti, Foto: aba-liga.com

biće čupavo

"KUVA" PRED GOSTOVANJE BUDUĆNOSTI U PRIŠTINI, ALBANCI PORUČILI "VARVARIMA": Bolje da ne dođu!"

Budućnost ima dva gola prednosti (2:0) iz prvog meča, ali će se u četvrtak uveče prema navodima lokalnih medija suočiti sa 11.000 domaćih navijača

Objavljeno:

Prvi susret između podgoričke Budućnosti i kluba iz jednostrano proglašene južne srpske pokrajine, Ljapija, protekao je u dosta napetoj atmosferi.

Navijači domaćih su tada na tribinama istakli transparent na kojem su se rugali gostima u vidu lika koze, a uz to su pevali pogrdne pesme na njihov račun, ali i "Onamo, 'namo", nezvaničnu himnu srpskih navijača. Potom su najavili da na gostovanje dolaze "u srce Srbije".

Potom su to potvrdili objavom na društvenim mrežama sa nemom mape Srbije koja uključuje Kosovo i Metohiju.

Odgovor je brzo stigao sa druge strane. Dolazak na utakmicu pored navijača Ljapija potvrdile su i brojne druge organizovane grupe, koje će pokušati da "pomognu" ovim prvim na stadionu "Fadilj Vokri" u Prištini u četvrtak od 20 časova.

Budućnost ima dva gola prednosti (2:0) iz prvog meča, ali će se u četvrtak uveče prema navodima lokalnih medija suočiti sa 11.000 domaćih navijača.

Evo šta trener domaće ekipe misli o dolasku navijača Budućnosti.

- Mislim da bi bilo bolje da ne dođu, ali i da dođu, pobrinućemo se da ne bude incidenata i bezbednost će biti na pravom nivou. Incidenti nisu dobri za fudbal, ali samo želimo da pokažemo da smo ujedinjeni. Ljapi ne predstavlja samo sebe, već samoproklamovanu južnu pokrajinu Srbije, tako da ćemo kao ujedinjeni dati poruku i kada smo uvređeni ili povređeni na ovaj ili onaj način - poručio je Batatina.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.