VEĆ SU POČELI: 150.000 navijača Rendžersa i Frankfurta OKUPIRALO Sevilju, Nemci gađali Škote BAKLJAMA! (VIDEO)
Sukob navijača Rendžersa i Ajntrahta, Foto: Printscreen/Twitter/@leandrosexta

pune ruka posla španskoj policiji

VEĆ SU POČELI: 150.000 navijača Rendžersa i Frankfurta OKUPIRALO Sevilju, Nemci gađali Škote BAKLJAMA! (VIDEO)

Iako su dve najveće grupacije razdvojene kordonom policajaca, posle dugotrajnog prozivanja, Nemci su ispalili nekoliko baklji ka Škotima i gađali ih staklenim čašama

Objavljeno:

Kao što je svaki poznavalac fudbala očekivao kada su završena polufinala Lige Evrope, građani Sevilje ovih dana nemaju mira.

Andalužanski grad, domaćina ovosezonskog finala drugog po snazi UEFA klupskog takmičenja, "okupirali" su navijači Rendžersa i Ajntraht Frankfurta čiji će se fudbaleri večeras od 21 čas boriti za trofej na stadionu "Ramon Sančes Pishuan".

Po procenama, čak 100.000 navijača Rendžersa je stiglo u Sevilju, a tu je i 50.000 najvernijih fanova Ajntrahta. To i nije toliko čudno kad se zna da oba kluba imaju prave armije navijača i da istovremeno žive za evropska gostovanja.

1 / 5 Foto: EPA/Sacha Steinbach

Sinoć je došlo i do prvog sukoba. Iako su dve najveće grupacije razdvojene kordonom policajaca, posle dugotrajnog prozivanja, Nemci su ispalili nekoliko baklji ka Škotima i gađali ih staklenim čašama.

"Projektili" nisu stigli do "Džersa", ali su pokrenuli reakciju žandarmerije koja je odmah suzbila pridošlice iz Frankfurta.

Videćemo u kakvom će stanju osvanuti Sevilja u četvrtak - kada prođe slavlje jednih i tugovanje drugih...

(Espreso/N.Đ.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.