LUDO PUTEŠESTVIJE NAVIJAČA RENDŽERSA: Autom prešli 5.600 km do Beograda, ZALUTALI na Kosovo pa Bosnu! SAMO 1 VOZIO!
Navijači Rendžersa, Foto: EPA/Sacha Steinbach

evropska gostovanja - neprocenjivo

LUDO PUTEŠESTVIJE NAVIJAČA RENDŽERSA: Autom prešli 5.600 km do Beograda, ZALUTALI na Kosovo pa Bosnu! SAMO 1 VOZIO!

Džon i Džek su jedva stigli u prestonicu Srbije i smestili se u hotel posle nezaboravnog puta

Objavljeno: 08:32h

Da ljubav prema voljenom klubu nema granica, dokazala su dvojica Škota koji su automobilom prevalili 5.600 kilometara kako bi iz svoje domovine došli u Beograd i pogledali meč Crvene zvezde i Rendžersa u Ligi Evrope. Ali, koliko su samo sebi zakomplikovali ovu odiseju!

Ovi navijači Rendžersa, Džon i Džek, su u jednoj radijskoj emisiji podelili svoje iskustvo o dolasku u Beograd a usput su se dva puta izgubili.

Jedan od njih objašnjava da su krenuli iz grada Kilmarnoka, a onda su svoj put krojili kroz Belgiju, Holandiju, Nemačku, Austriju i Mađarsku, ali tada kreće najveći zaplet.

Navijači Rendžersa
foto: Printscreen / Twiter

Oni nekako uspevaju da dođu sve do Kosova i Metohije, južne srpske pokrajine, da bi nakon toga ponovo pogrešili put i završili na granici sa Bosnom i Hercegovinom.

To je izazvalo veliki smeh voditelja, a da stvar bude gora, njihov sagovornik je rekao kako se nsiu smenjivali za volanom jer on ne vozi! Ali, doplatio je za gorivo... I to mnogo znači, danas...

Izvesni Džon i Džek su na kraju pogodili pravu rutu i pristigli u Beograd gde će od 18.45 časova gledati revanš susret crveno-belih i škotskog predstavnika.

U Beogradu je u sredu reporter Espresa razgovarao sa još jednim solo navijačem Rendžersa, a imali smo i ružnu vest jer je sinoć jedna grupa "Džersa" napadnuta od strane "Delija" ispred hotela Metropol.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.