POTENCIJALNO IZNENAĐENJE IZ SENKE? Vučević i Dubljević predvode Crnu Goru na Mundobasketu (VIDEO)
Nikola Vučević, Foto: Foto: Emilija Jovanovic

KONAČAN SPISAK

POTENCIJALNO IZNENAĐENJE IZ SENKE? Vučević i Dubljević predvode Crnu Goru na Mundobasketu (VIDEO)

Idemo tamo da dokažemo da nismo slučajno na Mundobasketu i da našu zemlju predstavimo kako treba - poručio je kapiten Bojan Dubljević

Objavljeno:

Boško Radović, selektor košarkaške reprezentacije Crne Gore odabrao je 12 igrč za predstojeći Mundobasket.

U sredu uveče put Manile krenuće: Nikola Ivanović, Kendrik Peri, Igor Drobnjak, Petar Popović, Vladimir Mihailović, Andrija Slavković, Dino Radončić, Aleksa Ilić, Nemanja Radović, Marko Simonović, Nikola Vučević i Bojan Dubljević.

- Idemo tamo da dokažemo da nismo slučajno na Mundobasketu i da našu zemlju predstavimo kako treba - poručio je kapiten Bojan Dubljević na današnjoj pres konferenciji u Baru.

Bojan Dubljević
Bojan Dubljevićfoto: Profimedia

Medijima se obratio i Nikola Vučević koji je govorio na temu ranijeg neigranja za reprezentaciju.

- Znam da je bilo dosta priče oko toga što prošle godine nisam igrao. Bilo je tu dosta faktora, a jedan od njih su moja ranija iskustva sa reprezentacijom koja se nisu uvek završavala na pozitivan način. Najviše su taj nerealni pritisak koji se stvara oko reprezentacije i nerealna očekivanja dosta uticala na atmosferu između igrača, stručnog štaba i celog saveza - otkrio je Vučević.

Bonus video:

00:38

NOVI PROBLEM ZA PEŠIĆA, ALI TU SU I LEPE VESTI! Jaramaz otpao sa spiska za Mundobasket, ali su se ovi momci priključili Orlovima!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.