BIVŠI REPREZENTATIVAC: "Pitam sina šta da mu kupim - 'TATA, JA BIH DRES SRBIJE!' A ja najsrećniji čovek na svetu!"
Košarkaška reprezentacija Srbije, Foto: Stefanos Kyriazis/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

PRELEPO

BIVŠI REPREZENTATIVAC: "Pitam sina šta da mu kupim - 'TATA, JA BIH DRES SRBIJE!' A ja najsrećniji čovek na svetu!"

Dobroćudni gorostas napisao je koliko ga je obradovao njegov naslednik Vukan

Objavljeno: 10:03h

Svedoci smo da se prema dresu srpske reprezentacije pojedinci odnose onako kako ne bi trebalo. Nekada je bio svetinja, a danas...

Mnogima je primaran novac i ono materijalno, što ubija dušu, ali ne i kod većine. I što je još važnije, kod najmlađih, budućih pokolenja.

Da je stvarno tako svedoči i objava Vladimira Štimca, nekadašnjeg srpskog reprezentativca u košarci i centra Crvene zvezde. Dobroćudni gorostas napisao je koliko ga je obradovao njegov naslednik Vukan, kada je odlučio da počasti.

- Kaže mi žena, klinci su stvarno dobri, sve super. To mi je najvažnije i rekoh, ajde pošto znam da vole puzle i neke igračke, pa da im kupim. Pitam Tarju, ona kaže hoće neku plišanu igračku. I onda pitam Vukana, a on kaže “tata ja bih dres reprezentacije”!!!! Ja gotovo najsrećniji čovek na planeti, ceo komplet u fulu, ljubi te tata - napisao je Vladimir Štimac uz emotikone srca i zastave Srbije.

Da podsetimo, izabranici Svetislava Pešića večeras od 19.00 časova u hali "Štark Arena" na Novom Beogradu igraju poslednju pripremnu utakmicu, pred odlazak na Mundobasket, a protivnik je selekcija Portorika.

BONUS VIDEO:

00:44

Košarkaši Srbije nameštaju nišanske sprave

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.