LEDEJ JE OTKRIO SVE TAJNE IZ SVLAČIONICE: Centar Partizana rekoa šta im je Obradović saopštio posle poraza u finalu
Foto: Starsport©

interesantno

LEDEJ JE OTKRIO SVE TAJNE IZ SVLAČIONICE: Centar Partizana rekoa šta im je Obradović saopštio posle poraza u finalu

Rekao je da sa svojim najboljim timovima u karijeri nije bilo momenata u kojima se nije mučio kako bi osvojio titulu

Objavljeno:

Nikada nije lako da se ukoponuje nova ekipa. To je najveći izazov Željka Obradovića od kako se vratio na klupu Partizana. Trofejni trener je kao prva pojačanja doveo Amerikance sa ozbiljnom reputacijom - Kevina Pantera i Zeka Ledeja.

Obojica su udarne igle u sistemu kluba iz Humske koji još uvek mora da se našteluje. Videlo se to na mečevima protiv Crvene zvezde. Večiti rival je dva puta ubedljivo savladao crveno-bele.

Prvo u ABA ligi, a potom i u finalu Kupa Koraća. Nije bilo sve jedno igračima Partizana posle teškog poraza u Nišu, a Ledej je otkrio šta je Obradović poručio igračima posle te utakmice.

- Rekao nam je samo da imamo još mnogo da radimo i rastemo kao ekipa - prisetio se Zek Ledej Željkovih reči u svlačionici, a prenosi BasketNews.

Željko Obradović
foto: Starsport©

Nije se Obradović zaustavio na tome.

- Rekao je da sa svojim najboljim timovima u karijeri nije bilo momenata u kojima se nije mučio kako bi osvojio titulu. Imamo velike ciljeve koje smo postavili i zato moramo da ostanemo fokusirani i da nastavimo dalje. Imamo mlad tim, oni su dosta iskusniji, imaju starijih momaka. Na nama da nastavimo da napredujemo iz dana u dan.

(Espreso/Mozzart sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.