OGLASIO SE OSTOJA MIJAILOVIĆ NAKON DRAME I BEGA OD POŽARA! OTKRIO DETALJE I DA LI IH JE NEKO GAĐAO?
Ostoja Mijailović, Foto: Starsport©

KUP RADIVOJA KORAĆA

OGLASIO SE OSTOJA MIJAILOVIĆ NAKON DRAME I BEGA OD POŽARA! OTKRIO DETALJE I DA LI IH JE NEKO GAĐAO?

Predsednik Partizana Ostoja Mijailović imao je neprijatnu situaciju u finalu Kupa u Nišu.

Objavljeno:

Navijači Partizana su izazvali požar u loži u kojoj je sedeo predsednik crno-belih Ostoja Mijailović.

Dan posle finala, Mijailović se osvrnuo na ishod meča, čestitao je rivalu na zasluženoj pobedi, a osvrnuo se i na požar u njegovoj loži, ali i na transparente koje smo mogli da vidimo tokom finala.

- Pre svega želim da čestitam treneru i igračima našeg gradskog rivala na zasluženoj pobedi. Siguran sam da će naš mladi tim iz ovoga nešto naučiti - izjavio je predsednik Partizana, Ostoja Mijailović i osvrnuo se na požar u loži.

1 / 6 Foto: Espreso/ Miloš Dreković

- Novinari pišu naslove kako bi njihovi tekstovi bili čitani! Krov od lože u kojoj sam se nalazio je napravljen od zapaljivog platna, a naši navijači su bili odmah iznad.

Ostatak zapaljene baklje je pao na krov i zapalio platno. Niko nas nije gadjao bakljom niti je bacio baklju na nas. Kada se to već desilo greškom našeg navijača, bolje što se desilo meni nego predstavniku drugog kluba - naglasio je Mijailović i dodao da bakljama nije mesto na tribinama.

1 / 6 Foto: Espreso

Grobari su uprkos ubedljivom porazu ostali na tribinama i pozdravili pulene Željka Obradovića.

- Bilo je baklji na našoj i njihovoj tribini, bakljama i pirotehničkim sredstvima nije mesto na tribinama, kao ni naručenim sramnim transparentima - istakao je predsednik crno-belih, a jasno je da je aludirao na transparent navijača Crvene zvezde koji su preko čitave ograde razvili transparent Željko Obradović - državni projekat.

Espreso/Telegraf


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.