ZVEZDA JE VELIKA I KAD NE BLISTA! Sportski gest Vlade Jovanovića posle poraza u polufinalu!
Vladimir Jovanović, Foto: Espreso/ Miloš Dreković

veliki respekt!

ZVEZDA JE VELIKA I KAD NE BLISTA! Sportski gest Vlade Jovanovića posle poraza u polufinalu!

Trener Mege otkrio razloge poraza i sportski čestitao pobedniku

Objavljeno:

Košarkaši Mege su poraženi od Crvene zvezde sa 72:53 u polufinalu Kupa Radivoja Koraća, a trener poraženog tima Vladimir Jovanović je izneo svoje utiske posle meča.

- Jako dobro smo otvorili utakmicu na oba kraja terena, iako se takmičimo u istom rangu takmičenja, oni su klasa iznad. Veliki su, ali smo u prvoj četvrtini pokazali da možemo da se nosimo sa njima.

On je otkrio da je imao problema pri formiranju tima...

- Bili smo u dosta kraćoj rotaciji nego obično, imali smo probleme sa plejmejkerom, pa smo probali sa Đurišićem. Rekao bih da smo celo prvo poluvreme odigrali dobro, ali eto nekim ishitrenim završecima napada dozvolili da oni poboljašaju skok u napadu, a to je ono što najbolje rade, to je bio jedan od razloga poraza.

Vladimir Jovanović, Konferencija, KK Mega Sokerbet
foto: Espreso/ Miloš Dreković

Košarkaši Mege su imali jako loš procenat šuta sa svih pozicija, što je bio glavni razlog poraza.

- Drugo poluvreme, uspeli smo da svedemo Zvezdu na 70 poena, što nije lako, moram da budem zadovoljan, međutim procenat šuta je bio ispod svakog nivoa, to je ono što je neoprostivo i kažnjivo na utakmicama ovog nivoa. Da smo neki od šuteva pogodili na razlici od 7, 8 poena, gledali bismo aktivniji meč, ne pričam o pobedi. Nama sada ostaje da se malo odmorimo, čestitam Zvezdi na pobedi - zaključio je Jovanović.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.