LUDAČKA NOĆ KLEJA TOMPSONA: 60 poena za 29 minuta! Rasel je nezaustavljiv, neverovatno šta je uradio Gasol! (VIDEO)
Foto: AP

za sva vremena

LUDAČKA NOĆ KLEJA TOMPSONA: 60 poena za 29 minuta! Rasel je nezaustavljiv, neverovatno šta je uradio Gasol! (VIDEO)

Fantastični šuter Voriorsa je postao prvi igrač koji je postigao toliki broj poena za manje od pola sata od kada je uvedeno pravilo ograničenog trajanja napada
Objavljeno: 11:42h

Šampioni iz Klivlenda uspeli su konačno da prekinu niz od tri uzastopna poraza, ali su to skupo platili povredom Džej Ara Smita na meču sa Torontom 116:112.

Lebron Džejms je preuzeo stvar u svoje ruke da vrati Kavalirse na pobednički kolosek sa 34 poena. Kevin Lav je ubacio 28 uz 14 skokova, a Kajri Irving 24 poena. Kod Reptorsa standardno DeRozan sa 31 i Lauri sa 24 mnogo bolji od ostalih.

Raselu Vestbruku sada nedostaje samo još da i na sledećoj utakmici ostvari tripl-dabl pa da izjednači legendarnu seriju Majkla Džordana iz 1989. godine od 7 utakmica sa dvocifrenim učinkom u tri statistička parametra.

Fenomenalni plejmejker Oklahome je predvodio svoj tim do pobede u Atlanti 102:99 sa 32 poena, 13 uhvaćenih lopti i 12 asistencija. Kod Hoksa je bio najbolji Milsap sa 24 poena.

A sada dolazimo do mečeva koji su odlučivani na jednu loptu. San Antonio je nastavio sa pobedama u gostima, ovog puta je bio bolji od Milvokija 97:96, a ulogu tragičara Baksa je dobio Mirza Teletović koji je promašio otvoren šut za tri poena na manje od četiri sekunde do kraja.

Kavai Lenard je postigao 21 poen, Oldridž je dodao 18, a Pau Gasol 15 poena u ekipi Grega Popovića, dok su kod "jelenova" najbolji bili Parker sa 23 i Adetokunbo sa 22 poena.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.