LUDAČKA NOĆ KLEJA TOMPSONA: 60 poena za 29 minuta! Rasel je nezaustavljiv, neverovatno šta je uradio Gasol! (VIDEO)
Foto: AP

za sva vremena

LUDAČKA NOĆ KLEJA TOMPSONA: 60 poena za 29 minuta! Rasel je nezaustavljiv, neverovatno šta je uradio Gasol! (VIDEO)

Fantastični šuter Voriorsa je postao prvi igrač koji je postigao toliki broj poena za manje od pola sata od kada je uvedeno pravilo ograničenog trajanja napada
Objavljeno: 11:42h

Duge 42 godine su čekali Voriorsi da neki njihov igrač postigne 60 i više poena na jednoj utakmici i dočekali su, ali ne one koje su navijači očekivali - Stefa Karija i Kevina Durenta, već Kleja Tompsona.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Fantastični šuter Golden Stejta je u razvaljivanju Indijane 142:106 postigao 60 poena i to za svega 29 minuta provedenih na parketu, pa je tako postao prvi igrač koji je uspeo da za manje od pola sata na terenu postigne toliki broj poena od kada je uvedeno pravilo o ograničenom trajanju napada.

foto: AP

Sve je to uradio do finiša treće deonice kada je seo na klupu i nije se više vraćao u igru, mada je mogao Stiv Ker da ga pusti da proba da dođe do 80 poena.

Tompson je sada igrač sa najviše datih poena na jednoj utakmici ove sezone, a u istoriji franšize su 60 i više poena postizali još samo Vilt Čemberlen, Džoi Falks i Rik Beri.

Pored njega takvog "ratnicima" nije bio potreban niko drugi, mada je Durent postigao 20 poena, a Stef Kari samo 13. Kod nesrećnih Pejsersa Pol Džordž je bio najbolji sa 21 poenom.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.