BOGDANOVIĆ ODIGRAO UTAKMICU SEZONE: Srpski košarkaš je svima OBJASNIO kako se igra, Hoksi ipak poraženi u Bostonu!
Foto: Profimedia

bravo bogdane

BOGDANOVIĆ ODIGRAO UTAKMICU SEZONE: Srpski košarkaš je svima OBJASNIO kako se igra, Hoksi ipak poraženi u Bostonu!

Bogdanović je nadmašio sopstveni prosek u maltene svim statističkim kategorijama - ove sezone je beležio 12,8 poena, 3,8 skokova i 2,9 asistencija

Objavljeno: 22:41h

Odigrao je Bogdan Bogdanović u Bostonovom TD gardenu svoju ubedljiviju partiju od početka sezone, ali uzalud... Ostala je u senci novog poraza Atlante. Hoksi su sebi dozvolili ozbiljan pad u igri koji ih je koštao petog poraza u minulih sedam utakmica - 105:95.

Drugi put u minula dva dana srpski bek je obarao ovosezonski rekord po broju poena u jednoj utakmici. Prvo u jučerašnjem meču sa San Antonijom ubacio 23 poena, ali je ekipa Nejta Mekmilana ubedljivo izgubila.

Večeras, slična situacija. Unapredio je učinak na 26 poena, dodao tome šest skokova i dve asistencije, ali je Atalantu koštala katastrofalna treća četvrtina u kojoj je dozvolila rivalu 42 koša, odnosno koju je izgubila sa čak 19 poena razlike.

Bogdanović je nadmašio sopstveni prosek u maltene svim statističkim kategorijama - ove sezone je beležio 12,8 poena, 3,8 skokova i 2,9 asistencija po meču za nešto više od 28 minuta na parketu. Večeras ga je Mekmilan držao skoro 38 minuta u igri, ali su Seltiksi odbili svaki pokušaj rivala da uhvati potpuni priključak.

(Espreso/Mozzart sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.