"OVO JE MOJA UBEDLJIVO NAJGORA UTAKMICA!" - Luka imao 40 poena i 10 asistencija, pa ŠOKIRAO izjavom (VIDEO)
Luka Dončić, Foto: Profimedia

nba

"OVO JE MOJA UBEDLJIVO NAJGORA UTAKMICA!" - Luka imao 40 poena i 10 asistencija, pa ŠOKIRAO izjavom (VIDEO)

Luka je bio vrlo ljut na sebe posle utakmice

Objavljeno:

Jedno od brojnih iznenađenja prethodne noći u NBA ligi priredila je Oklahoma Siti slavljem nad favorizovanim Dalasom, i to kao gost 120:114.

Pobeda je izborena posle produžetka, ali istog ne bi bilo da su Meveriski odigrali pametnije u poslednjih osam i po sekundi utakmice.

Vodio je tim iz Teksasa 103:101, a fantastično veče je imao Luka Dončić koji je utakmicu završio sa visokim dabl-dablom: 40 poena, 10 asistencija i šest skokova, uz po tri ukradene i izgubljene lopte.

Ali onda je Slovenac "zaspao" u pomenutoj situaciji, Kenrič Vilijams mu je pobegao u reketu i brzo izjednačio lakim poenima.

Imao je ipak Dalas priliku da sve reši pre dodatnih pet minuta, lopta je logično otišla upravo u ruke Dončića, ali je bivši as Real Madrida promašio trojku za pobedu.

Mevsi su potom pali u produžetku, a nakon što ni tu nije uspeo da ispravi propušteno, Luka je bio vrlo ljut na sebe posle utakmice:

- Ja sam kriv, ovo je ubedljivo moja najgora defanzivna utakmica, napravio sam dve glupe greške. Ovo ne bi smelo da se dešava, ja sam kriv - neutešan je bio Dončić.

Dalas je peti na Zapadu, a Oklahoma pretposlednja i praktično bez šansi za plej-of.

Standings provided by SofaScore LiveScore

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.