JOKIĆ I GOBER OSTALI NA KLUPI, ALI SU LJUTI RIVALI IPAK IMALI DUEL: "Džoker" je odneo pobedu... (FOTO)
Nikola Jokić, Foto: Profimedia

redovna mušterija

JOKIĆ I GOBER OSTALI NA KLUPI, ALI SU LJUTI RIVALI IPAK IMALI DUEL: "Džoker" je odneo pobedu... (FOTO)

Uoči utakmice Nagetsi su objavili da će aktuelni MVP NBA lige propustiti susret zbog povrede

Objavljeno: 07:31h

Nikola Jokić je zbog povrede prsta na desnom stopalu propustio utakmicu Denvera sa Jutom i sa klupe je gledao tesan poraz svojih saigrača (104:108).

Uoči utakmice Nagetsi su objavili da će aktuelni MVP NBA lige propustiti susret zbog povrede, a uz njega su odsustvovali i Aron Gordon i pojačanje na 10-dnevnom ugovoru Demarkus Kazins.

Jokićev takmac u redovima "Džeza", Francuz Rudi Gober, zbog povrede lista takođe nije bio na raspolaganju svom timu, pa je jedan novinar ESPN-a uoči samog početka utakmice na Tviteru napisao da će jedini duel koji će dva centra imati biti u tome ko će imati bolji stajling na klupi svog tima.

Gober je iznenadio odgovorom:

- Ako bude nosio "Blek er forses" patike, nemam šanse - našalio se Francuz, ali i pogodio.

"Džoker" se pojavio u tamnoj trenerci i pomenutim crnim "Najki" patikama i ležerno pozirao fotografu, a Nagetsi su na svom profilu potvrdili Goberu da je "izgubio" ovaj duel.

Podsetimo, u sredu je Jokić imenovan za najboljeg igrača meseca januara u Zapadnoj konferenciji, iako su lideri konferencije i cele NBA lige Finiks Sansi bili neporaženi tokom celog januara, kao i novembra a blistali Devin Buker i Kris Pol.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.