ŠOK ZA NAVIJAČE DENVERA: Jokić POVREĐEN, Nagetsi opet poklekli bez svog MVP-ja! (VIDEO)
Nikola Jokić, Foto: Profimedia

no joker, no game

ŠOK ZA NAVIJAČE DENVERA: Jokić POVREĐEN, Nagetsi opet poklekli bez svog MVP-ja! (VIDEO)

Iako se pretpostavljalo da će se Nikola Jokić vratiti već za meč u Solt Lejk Sitiju, to se nije desilo

Objavljeno: 07:45h

Denver je pražen na gostovanju Juti 104:108, ali navijače Nagetsa više brine razlog zbog kog Nikola Jokić nije ni nastupio na ovoj utakmici.

Aktuelni MVP NBA lige je propustio poslednju četvrtinu duela sa Minesotom kada je Denver takođe ostao praznih šaka, a iako se pretpostavljalo da će se vratiti već za meč u Solt Lejk Sitiju, to se nije desilo.

Uoči utakmice Denver je objavio da će Jokić propustiti susret sa Jutom zbog bola u prstu desnog stopala, a uz njega su odsustvovali i Aron Gordon i pojačanje Demarkus Kazins.

"Grumenja" su i pored toga mogla do pobede, ali nisu imala snage za završni udarac kada su u finišu stigli prednost "Džeza".

Jutu su do trijumfa vodili Forest sa 18, Konli sa 17 poena i Bojan Bogdanović, O'Nil i Gej sa po 15.

Ipak, ubedljivo najefikasniji pojedinac meča je bio Brin Forbs koji se istakao u Denveru sa 26 poena. Monti Moris je postigao 15 poena, a Vil Barton je upisao poen manje.

Domaćin je tako došao do četvrte pobede iz isto toliko mečeva protiv Denvera u aktuelnoj sezoni.

Juta je četvrta na tabeli Zapadne konferencije sa 31 pobedom i 21 porazom, dok je Denver šesti sa 28 pobeda i 23 poraza.

Podsetimo, u sredu je Jokić imenovan za najboljeg igrača meseca januara u Zapadnoj konferenciji, iako su lideri konferencije i cele NBA lige Finiks Sansi bili neporaženi tokom celog januara, kao i novembra a blistali Devin Buker i Kris Pol.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.