JOKIĆ PRUŽIO JOŠ JEDNU NEVEROVATNU PARTIJU: Srbin upisao novi dabl-dabl, ali je Denver prekinuo seriju pobeda!
Foto: Profimedia

nba liga

JOKIĆ PRUŽIO JOŠ JEDNU NEVEROVATNU PARTIJU: Srbin upisao novi dabl-dabl, ali je Denver prekinuo seriju pobeda!

Kada je Jokić u igri, Denver nema o čemu da brine. Ali, problem nastaje kada Srbin itzađe iz igre pošto je Mineosta iskoristila niz od 26:8 na kraju prve i početkom druge četvrtine da se najpre vrati, zatim i rezultatski odlepi

Objavljeno: 07:25h

Porazom od Minesote u gostima (130:115), košarkaški Denvera prekinuli su niz od pet uzastopnih trijumfa u NBA ligi i ponovo su pali na šestu poziciju Zapadne Konferencije!

Srpski centar Nikola Jokić na terenu je proveo 30 minuta i malo mu je falilo da ponovo zabeleži tripl-dabl. Međutim, falile su mu dve asistencije - iako je već posle prve četvrtine imao šest. Na kraju, meč je završio sa 21 poenom, 16 skokova i osam asistencija.

Kada je Jokić u igri, Denver nema o čemu da brine. Ali, problem nastaje kada Srbin itzađe iz igre pošto je Mineosta iskoristila niz od 26:8 na kraju prve i početkom druge četvrtine da se najpre vrati, zatim i rezultatski odlepi.

Jokić je u prvoj deonici bio zaslužan za čak 75 odsto poena svog tima - sa sedam poena i šest asistencija, dok je poslednju četvrtinu, kada je sve već bilo izgubljeno, presedeo na klupi. Više i zbog preventive, jer je pre meča osećao bol u nožnom prstu.

Monte Moris i Vil Barton bili su prvi iza Jokića sa po 13 ubačenih poena, Džef i Džamišal Grin su dodali po 12, dok je Davon Rid ubacio 10.

S druge strane, Karl-Entoni Tauns je imao 24 poena, 10 skokova i sedam asistencija, Tauren Prins je ostvario učinak od 23 poena i devet skokova, Vanderbilt je imao 18 poena i devet skokova, dok su Bizli i Rid dodali po 12 poena.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.