LEDEJ NAKON HAMBURGA PORUČIO GROBARIMA: Imamo NAJBOLJE NAVIJAČE, moramo da se BORIMO i da im POŠALJEMO PORUKU!
Dalas Mur, Uroš Trifunović, Zek Ledej i Kevin Panter, Foto: Starsport©

evrokup

LEDEJ NAKON HAMBURGA PORUČIO GROBARIMA: Imamo NAJBOLJE NAVIJAČE, moramo da se BORIMO i da im POŠALJEMO PORUKU!

Jedan od najboljih pojedinaca u trijumfu crno-belih oduševljen je sinoćnom atmosferom u dvorani "Aleksandar Nikolić"

Objavljeno: 15:46h

Krilni centar Partizana, Zek Ledej, govorio je za 24.sedam o meču protiv Hamburga i atmosferi u Pioniru

Partizan ozbiljno dobro gura na početku 2022. godine, a jedan od najkonstantnijih igrača u celoj sezoni u ekipi Željka Obradovića je upravo Zek.

Imao je čak i on neke lošije partije, ali će mu sigurno meč protiv Hamburga značiti da nastavi sa epizodama na koje je navikao navijače crno-belih.

KK Partizan
foto: Starsport©

Protiv Hamburga završio je utakmicu sa 18 poena, osam skokova i jednom asistencijom, što je dovoljno za indeks 28. Šutirao je 4/4 za dva i 2/3 za tri poena.

- Igrali smo dobro kao tim, dobro smo delili loptu među sobom. Stvarno smo igrali dobro i snažno smo se osećali kao ekipa. Zato smo i pobedili - kaže Ledej u razgovoru za 24sedam.

Čini se da je Partizan izašao na kraj sa protivnikom već u prvoj četvrtini posle koje je vodio sa čak 20 poena razlike.

- Da. Izašli smo odmah snažno u odbrani da im oduzmemo šut za tri poena. To je bio plan za ovu utakmicu. Stvarno smo igrali snažno u defanzivi i to je dalo rezultat.

Pogodio je Ledej dve trojke na kraju prvog poluvremena i sa time stavio tačku na utakmicu u kojoj je Parni valjak zabeležio 65 poena u prvom poluvremenu. Sa trojkom uz zvuk sirene zagrejao je Grobare do tačke ključanja.

- Naravno da su te trojke bile vrlo važne, ali imam osećaj da su svi potezi koje smo odigrali bili važni - pogoci iz odbojke, odbrana, ukradene lopte, odbrana po celom terenu. Sve nam je to pomoglo da slavimo. Gledali smo snimak, trudimo se da budemo sve bolji i bolji.

KK Partizan
foto: Starsport©

Kaže Ledej da se trudi da daje sve od sebe da pomogne timu. Možda šapne saigračima neke podatke iz čuvene knjižice koju uvek nosi sa sobom.

- Svaka utakmica je važna, ista, želim da izađem na parket i da pomognem ekipi. U zavisnosti od utakmice do utakmice, trener želi od nas da istupimo, da damo 120% od sebe - kaže Ledej, a svakako je on to učinio u situaciji kada je završio na zapisničkom stolu.

Još jedna upečtaljiva stvar kod Partizana ove sezone jesu - zakucavanja. I sam Ledej je imao jedno atraktivno kojim je podigao navijače u Pioniru na noge.

- Želimo jako da napadnemo obruč! To je deo borbe, da pošaljemo poruku! Izađemo na parket i borbimo se što je više moguće. To je energija za sve nas u dvorani! Želimo da iskoristimo tu prednost navijača, da svi budu uzbuđeni i to dosta pomaže ekipi.

O atmosferi na Partizanovim mečevima je suvišno i govoriti...

- Uvek osećamo energiju sa tribina! Imamo najbolje navijače! Moramo da nastavimo da igramo jako i da unosimo energiju u svaku utakmicu - zaključio je Ledej za 24sedam.

(Espreso/24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.