PARTIZANU NIJE VALJAO, A SADA GA DOVODI MAKABI: "Ponos Izraela" poslao ponudu beku!
Novica Veličković, Brajan Angola, Ognjen Jaramaz i Vil Mozli, Foto: Starsport©

sjajne partije ga preporučile

PARTIZANU NIJE VALJAO, A SADA GA DOVODI MAKABI: "Ponos Izraela" poslao ponudu beku!

Makabi naciljao bivšeg igrača crno-belih

Objavljeno: 22:21h

Uprava Makabija iz Tel Aviva nalazi se u aktivnoj potrazi za pojačanjima kako bi stalo na kraj aktivnoj seriji od osam evroligaških poraza, a na oskudnom evropskom košarkaškom tržištu izronilo je ime i prezime – Brajan Angola!

Pouzdani izraelski sajt Vala poziva se na informacije iz Italije i Grčke, te javlja da je nekadašnji košarkaš Partizana među glavnim metama Ponosa Izraela i da su pregovori sa atinskim Aekom uveliko u toku. I ne samo to, AEK je već odbio prvu ponudu iz Tel Aviva za otkup u vrednosti od 100.000 evra i traži bar još 50.000 evropskih novčanica, ali u redovima šestostrukog prvaka Evrope postoji optimizam da će posao biti završen u najskorije vreme.

Brajan Angola
foto: Starsport©

Ugovor bi, u slučaju potpisa, bio parafiran na godinu i po dana. Podsetimo, Brajan Angola je kratko nosio dres Partizana. Stigao je u februaru 2020. iz Ostendea kao MVP finala tamošnjeg prvenstva, ali se u Humskoj nije naigrao. Ostao je u timu posle definitivnog prekida sezone zbog starta pandemije virusa korona, ali se kod Vlada Šćepanovića nije izborio za bolji status. Zbog toga je ugovor sa njim raskinut 18. novembra iste godine.

Ostatak sezone proveo je u Ironi Nes Zioni, da bi letos potpisao dvogodišnji ugovor sa Aekom. U FIBA Ligi šampiona beleži trenutno 15,2 poena uz 34,4 odsto šuta za tri, a na parketu provodi oko 30 minuta po utakmici.

(Espreso/Mozzart sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.