JOVIĆ OTKRIO DA LI JE BILO PREGOVORA SA ZVEZDOM: Zbog onoga što je rekao Radonjiću Delije će ga još više zavoleti!
Stefan Jović, Foto: Dado Đilas

o potencijalnom transferu

JOVIĆ OTKRIO DA LI JE BILO PREGOVORA SA ZVEZDOM: Zbog onoga što je rekao Radonjiću Delije će ga još više zavoleti!

Stefan Jović pominjao se kao potencijalno pojačanje crveno-belih na poziciji plejmejkera

Objavljeno: 21:13h

Srpski reprezentativac Stefan Jović, doživeo je povredu u meču kvalifikacija za Olimpijske igre, na turniru koji se igrao u Beogradu. Srbija nažalost nije uspela da se palsira u Tokio, a Jović u intervjuu za MozzartSport navodi da mu nije bilo svejedno kada je saznao da će sa terena odsustvovati znatno duže nego što je planirano.

– Iskreno, dok nisam otišao za Minhen iskreno sam verovao da će oporavak zaista da traje tih mesec – mesec i po dana. Doktor Johan mi je u momentu kada sam se već oporavljao pet i po nedelja rekao da će pauza trajati osam sedmica. Bio sam razmišljanja: ‘Dobro, moji su mi rekli sedam, ti mi kažeš osam, to je to otprilike’. A on mi uzvraća: ‘Ne, nego još osam nedelja od ovog momenta’. Na mom licu kiseli osmeh, počeo je Jović.

Stefan Jović
foto: Starsport©

Potom je otkrio da je celog leta bio u kontaktu sa Dejanom Radonjićem, kao i da su pričali o potencijalnom angažmanu. Ipak, Jović je odlučio da ne bude nepošten, jer nije bio spreman za povratak na parket, pa je treneru crveno-belih to jasno saopštio.

– Sa (Dejanom) Radonjićem sam celo leto bio u kontaktu, pričali smo o svemu. Bilo je nekih opcija, ali u tom trenutku nisam bio ni blizu povratka na teren do novembra. Bio bih nepošten da sam došao i potpisao ugovor sa bilo kim, nisam osećao da je to u redu. Radonjiću sam zato i rekao: ‘Ako imaš plejmejkera – potpiši ga, istakao je Jović, a potom se osvrnuo i na glasine da je u kontaktu sa Panatinaikosom.

– Ne znam kada ću biti u mogućnosti da igram’. Sve ostalo o čemu se šuška, pa i Panatinaikosu… Što se mene tiče cilj mi je da u narednih šest meseci igram i vidim na čemu sam, pokažem formu i želju za igrom. Bitno mi je da nađem klub. Koji će to klub biti, to ostavljam na svojim agentima koji treba da reše. Videćemo šta je u ponudi, šta je najbolje za moju porodicu. Da li će to biti Grčka ili neki drugi klub – sada je manje važno.

(Espreso/Hot sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.