KAKAV SASTAV SKUPŠTINE CRVENE ZVEZDE: IZNENADIĆETE SE koga je sve košarkaški klub imenovao!
Foto: AP

sve same legende

KAKAV SASTAV SKUPŠTINE CRVENE ZVEZDE: IZNENADIĆETE SE koga je sve košarkaški klub imenovao!

Crveno-beli će takođe dobiti i novi Upravni odbor sa ljudima iz sveta biznisa, dok bi Nebojši Čoviću trebalo da bude potvrđen novi mandat na predsedničkoj funkciji

Objavljeno:

Košarkaški klub Crvena zvezda na današnjoj skupštini dobija velika pojačanja u vidu ulaska poznatih sportskih asova u radno telo crveno-belih.

Ime koje će najviše obradovati delije svakako je legenda košarkaškog, ali i fudbalskog kluba, Vladimir Cvetković, koji je predviđen za počasnog predsednika kluba s Malog Kalamegdana.

Prema nezvaničnim informacijama Mocart Sporta, u novom sazivu najvišeg tela kluba naći će se imena članova mnogih generacija crveno-belih, poput Milana Gurovića, Igora Rakočevića, Dragiše Vučinića, zatim čovek koji je s klupe predvodio Zvezdu do dve nacionalne titule Vladislav Lučić, pa nekadašnji fudbaler tima sa Marakane Miloš Ninković, mnogobrojne ličnosti iz sveta kulture i sporta, koje su osvedočeni zvezdaši, kao što su glumci Gordan Kičić i Srđan Timarov, muzičar Momčilo Bajagić Bajaga.

Ipak, najzvučnija imena su zvezda Čikago bulsa Nikola Vučević i nekadašnji drugi pik sa drafta Darko Miličić.

Crveno-beli će takođe dobiti i novi Upravni odbor sa ljudima iz sveta biznisa, dok bi Nebojši Čoviću trebalo da bude potvrđen novi mandat na predsedničkoj funkciji.

(Espreso/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.