OBRADOVIĆ NAKON POBEDE U BARU: Odigrali smo dva potpuno različita poluvremena, Mornar je ekipa koja se ne predaje!
Foto: Starsport©

aba liga

OBRADOVIĆ NAKON POBEDE U BARU: Odigrali smo dva potpuno različita poluvremena, Mornar je ekipa koja se ne predaje!

Crno-beli se vraćaju na pobednički kolosek

Objavljeno: 19:30h

Košarkaši Partizana odigrali su sjajno prvo poluvreme u Baru, mučili su se tokom drugog, pretila je opasnost da pognutih glava napuste teren, ali su ipak smogli snage da pobede sa 66:64, pa sada imaju skor 10-2, a Mornar 4-8.

Partizan je na poluvremenu imao 14 poena prednosti, tokom trećeg kvartala je ubacio svega šest poena, Mornar je uspeo da se vrati u meč, uspeo je da stigne do neizvesne završnice u kojoj su više snage, koncentracije i sreće imali izabranici Željka Obradovića.

Željko Obradović
foto: Starsport

“Odigrali smo dva putpuno različita poluvremena. Prvo je bilo odlično, imali smo dobar protok lopte, imali smo 13 asistencija uz dve izgubljene lopte, zatim je slika promenjena u nastavku meča. Na takav epilog je uticala činjenica da se ekipa Mornara nikada ne predaje, kao i činjenica da smo napravili mnogo grešaka u oba smera, da koncentracija nije bila na željenom nivou. Ostvarili smo dragocenu pobedu, okrećemo se duelu sa ekipom Lokomotive, a nadam se da će Panter i Trifunović biti spremni za meč koji sledi”, naglasio je Željko Obradović, pa nastavio:

“Koristim priliku da se od srca zahvalim na gostoprimstvu u Baru, da iz dubine duše čestitam braći Pavićević na svemu što rade i što su do sada uradili kada je košarka na ovim prostorima u pitanju. Uspeli su da ostvare izvanredne rezultate, da pozicioniraju klub na evropskom nivou. Želim i njima i klubu sve najbolje u periodu koji sledi”.

U narednom kolu ABA lige, Partizan će odmeriti snage sa ekipom Mege, dok Mornar gostuje SC Derbiju u Podgorici. U međuvremenu, izabranike Željka Obradovića u osmom kolu Evrokupa očekuje gostovanje Lokomotivi u Rusiji.

(Espreso/Sport klub)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.