BORAC SE NE PLAŠI ZVEZDE! U jednoj stvar vide SVOJU PREDNOST!
Foto: kkborac.rs

aba liga

BORAC SE NE PLAŠI ZVEZDE! U jednoj stvar vide SVOJU PREDNOST!

Košarkaš čačanskog Borca Ivan Marinković rekao je da se njegova ekipa na gostovanje Crvenoj zvezdi ne ide uplašena i istakao da se sigurno neće predati unapred.

Objavljeno:

- U Beograd idemo sa željom da odigramo dobru utakmicu. Nećemo se unapred predati, to je sigurno. Pružićemo svoj maksimu, a za koji rezultat će to biti dovoljno, ostaje da vidimo - rekao je Marinković za klupski sajt.

- Bićemo svežiji od protivnika, a sigurno je i to da nećemo otići sa belom zastavom. Poštujemo Zvezdu, ali ne idemo uplašeni - dodao je centar Borca.

Košarkaši Borca u nedelju gostuju Crvenoj zvezdi, u utakmici 12. kola ABA lige.

Posle 11 odigranih utakmica u regionalnom takmičenju, Borac ima četiri pobede i sedam poraza, dok crveno-beli imaju skor 10/1.

KK Borac Čačak
foto: ABA liga/KK Borac/Duško Radišić

- Svesni smo protiv koga igramo. Poznat nam je Zvezdin kvalitet i činjenica da igramo u Beogradu. Sve je na strani domaćina. Naša jedina prednost jeste to što imamo više vremena za odmor i pripremu meča - rekao je Marinković.

- Zvezda, kao još nekolicina ekipa, igra na dva fronta, a mi ne. Uvek imamo pet-šest dana na raspolaganju za trening, što moramo više da koristimo. S druge stane, crveno-beli ove nedelje igraju dve utakmice Evrolige, a zatim i duel protiv nas - dodao je on.

Utakmica Crvena zvezda - Borac igra se u nedelju od 18.45.

Espreso/Sportske.net


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.