ČAČANI SVESNI PROTIV KOGA IGRAJU: Neće se predati do poslednjeg zvuka sirene u meču protiv Zvezde
Foto: ABA liga/KK Borac/Duško Radišić

Izjava pred meč

ČAČANI SVESNI PROTIV KOGA IGRAJU: Neće se predati do poslednjeg zvuka sirene u meču protiv Zvezde

Utakmica se igra u nedelju od 18:45

Objavljeno: 13:25h

U okviru 12. kola ABA lige košarkaši Borca će se otisnuti put Beograda, gde će u nedelju ukrstiti koplja sa šampionom države i regionalnog takmičenja, Crvenom zvezdom.

Nakon dve vezane pobede u susretima sa Krkom (97:90) i Splitom (80:66), Borac je u dvorani kraj Morave doživeo novi, ukupno sedmi poraz u sezoni. U veoma neizvesnoj završnici, punoj preokreta bolji od Čačana bio je FMP.

Borcu sada sledi okršaj sa možda i najjačom ekipom u regionalnoj ligi, a izjavu pred duel dao je Ivan Marinković.

Ivan Marinković
foto: ABA liga/KK Borac/Duško Radišić

- Dobro smo svesni protiv koga igramo. Poznat nam je Zvezdin kvaliteta i činjenica da igramo u Beogradu. Sve je na strani domaćina. Naša jedina prednost jeste to što imamo više vremena za odmor i pripremu meča. Zvezda, kao još nekolicina ekipa, igra na dva fronta, a mi ne. Uvek imamo pet, šest dana na raspolaganju za trening, što moramo više da koristimo. S druge stane, crveno-beli ove nedelje igraju dve utakmice Evrolige, a zatim i duel protiv nas - dodao je Marinković.

Što se tiče tabora iz grada na Moravi, sigurno je samo jedno – neće se predati do poslednjeg zvuka sirene.

- U Beograd idemo sa željom da odigramo dobru utakmicu. Nećemo se unapred predati, to je sigurno. Pružićemo svoj maksimu, a za koji rezultat će to biti dovoljno, ostaje da vidimo. Bićemo svežiji od protivnika, a sigurno je i to da nećemo otići sa belom zastavom. Poštujemo Zvezdu, ali ne idemo uplašeni - završio je Ivan Marinković.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.