ŽELJKO OBRADOVIĆ NEPOSREDNO PRED PUT: Drago mi je što ću biti u Baru, da se vidim sa braćom Pavićević!
Foto: Starsport©

jedva čeka

ŽELJKO OBRADOVIĆ NEPOSREDNO PRED PUT: Drago mi je što ću biti u Baru, da se vidim sa braćom Pavićević!

Naravno, kao i svakog protivnika ćemo ih maksimalno poštovati

Objavljeno:

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović rekao je da mu je drago što će sa ekipom gostovati u Bar protiv Mornara.

Crno-beli u subotu do 17 sati gostuju Mornaru u Baru u 12. kolu ABA lige.

- Ja zaista želim da istaknem kako mi je mnogo drago što ću ići u Bar. Da ću videti dva čoveka, braću Pavićević koji su toliko uradili za taj klub i ja želim da im čestitam ovom prilikom na tome šta su uradili za košarku u Baru, koliko su stabilizovali taj klub i kakve su rezultate imali tokom poslednjih sezona. Od toga ćemo početi, od velikog poštovanja koje imamo prema njima - rekao je Obradović za klupski sajt.

Nakon poraza od Cedevita Olimpije, crno-beli imaju učinak od devet pobeda i dva poraza, dok ekipa Mornara ima četiri trijumfa i sedam poraza.

- Naravno, kao i svakog protivnika ćemo ih maksimalno poštovati. Nećemo gledati poziciju na tabeli, ni našu ni njihovu, nego ćemo razmišljati o tome da je Mornar tim koji sigurno ima kvalitet i da mi moramo odigrati zaista mnogo bolje nego što smo to činili u poslednjim utakmicama - poručio je Obradović uz osvrt na to da u timu sigurno nećee biti Kevin Panter, dok će za još nekoliko igrača situacija biti poznata nakon treninga.

Košarkaš Partizana Gregor Glas kaže da ih čeka teško gostovanje.

- Ekipa Mornara možda na tabeli nije u vrhu ali sigurno ima kvalitet i kod kuće su vrlo težak protivnik. Uradićemo sve da u odbrani igramo agresivno, bez grešaka koje smo pravili u poslednjoj utakmici, a u napadu da sprovedemo ono što se dogovorimo i nadam se, dodjemo do pobede - istakao je Glas.

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.