DŽENKINS NE PROPUŠTA ZVEZDINE UTAKMICE: Skakao je sa stolice kada je Holins promašio šut za tri poena (VIDEO)
Foto: Emilija Jovanović

baš se iznervirao

DŽENKINS NE PROPUŠTA ZVEZDINE UTAKMICE: Skakao je sa stolice kada je Holins promašio šut za tri poena (VIDEO)

Ispričao je i dogovor koji je imao sa pokojnim Majklom Odžom

Objavljeno: 09:42h

Čarls Dženkins ne propušta utakmice Crvene zvezde. Ovoga puta Imao je neke veoma zanimljive reakcije tokom duela sa Barselonom.

Miljenik navijača Zvezde je bio deo projekta Evrolige, gledao je utakmicu uživo i komentarisao dešavanja sa još jednim košarkašem, Entonijem Gudsom. Njih dvojica su gledali meč i davali svoje viđenje situacija. Uz to su pričali i neke zanimljive priče, ali su i reakcije bile takve. Poput one kada je Ostin Holins imao šut za tri kojim je mogao da donese izjednačenje u završnici utakmice.

Kada je Holins promašio Dženkins je skočio sa stolice, nije mogao da veruje.

- O, čoveče, mislio sam da će pogoditi. Muči se trenutno, ali je dobar šuter - izgovorio je Dženkins u tom trenutku.

Posle tog promašaja su usledila još četiri promašena dalekometna hica, po dva od strane Stefana Markovića i Nikole Kalinića".

- Čoveče, baš loše šutiramo za tri u ovom meču - rekao je Čarls.

Proveo je Dženkins četiri godine u Zvezdi u tri mandata. Prvi od 2013. do 2015. godine, pa se posle toga vraćao dva puta, prvi put iz Armanija, pa iz Himkija.

- Dobro pamtim prvu godinu kada sam došao. Osvojili smo samo Kup, izgubili smo i ABA i domaće prvenstvo. Sećam se da sam došao kući, pozvao svog agenta i rekao mu da moram da se vratim. Bilo mi je važno da pobedim sa Zvezdom. Vratio sam se, okupili smo se i osvojili sve. Ušli smo i među osam najboljih u Evroligi, bilo je fantastično.

Otkrio je zatim i način na koji ljudi u Americi gledaju na košarku i koliko se to ustvari razlikuje od igre u Evropi.

- Dati osam poena u Evroligi je super brojka, ali se sećam kako je kada me pozove neko od članova porodice posle meča, pa pitaju koliko sam dao, odgovorim im šest poena, pa im nije jasno. Očekuju nekih 20 poena, brojke kakve ima recimo Majk Džejms. Ne shvataju da je šest solidan broj poena u Evropi.

Ispričao je zatim i dogovor koji je imao sa pokojnim Majklom Odžom, kada su zajedno igrali u sezoni 2019/20.

- Počivaj u miru brate moj. Želim da kažem i kako je izgledao dogovor sa Majkom. Pre meča smo uvek pitali jedan drugog 'jesi spreman'. Onda smo imali taj dogovor, ako on zakuca pod faulom, ja njemu plaćam večeru. Ali, ako ja ukradem loptu i poentiram u kontri, onda on mene časti. To je bila ta neka zanimljiva dodatna motivacija - zaključio je Dženkins.

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.