POZNATI NOVINAR ZAČEPIO USTA DVOJICI NBA ŠAMPIONA: Nikola Jokić je najbolji u NBA po svakoj statistici! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Twitter/@ESPNNBA

RAZBESNELI GA

POZNATI NOVINAR ZAČEPIO USTA DVOJICI NBA ŠAMPIONA: Nikola Jokić je najbolji u NBA po svakoj statistici! (VIDEO)

Lav je onda otkrio zašto misli da Srbin nije opet u priči za MVP-ja

Objavljeno: 09:11h

Nikola Jokić je ponovo imao sjajno veče, ali to nije bilo dovoljno za pobedu Denvera. Ove sezone aktuelni MVP NBA lige ima možda i bolje brojke nego prošle sezone, ali ga nema nigde u razgovorima o najboljim košarkašima u ligi.

To je itekako zasmetalo Zeku Lavu, jednom od najčuvenijih NBA novinara. On se u studiju sukobio sa dva bivša NBA šampiona Kendrikom Perkinsom i Ričardom Džefersonom oko tog pitanja.

Kevin Durent
foto: EPA/JUSTIN LANE

Oni su tvrdili da su jedina dva kandidata za MVP titulu Stef Kari i Kevin Durent, a Lav se sa tim nije složio.

- Stvarno je teško izabrati između njih pa bih pogledao gde stoje njihovi timovi i glasao bih trenutno za Stefa. Ali moram da kažem da je više nego glupo što pričamo o ovome kao o trci udvoje - rekao je Lav, a onda je na vidljivo nezadovoljstvo svojih sagovornika nahvalio Jokića.

- Stanite! Nikola Jokić ima 26,5 poena po meču, 14 skokova i 7 asistencija. On šutira 58 odsto, a 66 odsto za dva! Izaberite bilo koju naprednu statistiku, on je po svakoj najbolji u NBA - rekao je Lav.

Perkins je poznat po tome što je celu prošlu sezonu potrošio da lobira protiv toga da Jokić bude MVP lige, a sada su on i Džeferson odmahivali i držali se za glavu dok je Lav pričao.

Nikola Jokić
foto: Profimedia

- Nagetsi su sa Nikolom Jokićem na terenu na "+14" poena na 100 poseda lopte, a sa njim na klupi su na "-16". Sa Nikolom Jokićem na terenu Nagetsi su praktično najbolji tim ikada, a kada je van terena najgori su. Jedini razlog zašto nije u razgovoru oko MVP nagrade je jer su desetkovani Nagetsi loši - otkrio je Lav.

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.