TRINKIJERI DOVEO BIVŠEG KOŠARKAŠA ZVEZDE: Amerikanac stigao kao zamena za povređenog Hilijadra!
Foto: Starsport

valjda će biti od koristi

TRINKIJERI DOVEO BIVŠEG KOŠARKAŠA ZVEZDE: Amerikanac stigao kao zamena za povređenog Hilijadra!

Darun je do povrede bio najbolji strelac Bajerna sa prosekom od 15,8 poena na 41,8 odsto za tri poena. Beležio je još 3,4 skoka, dve asistencije i 1,5 ukradenih lopti

Objavljeno:

Povreda Daruna Hilijarda naterala je stručni štab Bajerna da ekspresno reaguje na tržištu i pronađe adekvatno rešenje, a kako javlja Eurohoops izbor je pao na Kej Si Riversa.

Zvanična potvrda transfera očekuje se uskoro, a navodno Rivers će sa Bajernom potpisati kratkoročno ugovor. Tačnije na četiri meseca, uz opciju produžetka do kraja sezone. Rivers je bez kluba od rastanka sa Zenitom iz Sankt Peterburga gde je proveo proteklu sezonu, a u Minhen stiže taman pred Bajernovo gostovanje Crvenoj zvezdi narednog petka (20.45).

Američki šuter je već jednom bio u Bajernu, trebalo je da provede sezonu 2015/16 tamo, ali se saradnja završila već u decembru posle čega je ostatak godine proveo u madridskom Realu.

Kej Si Rivers
foto: Starsport©

Kako javlja Eurohoops, Hilijard se doživeo povredu kolena na treningu početkom meseca, posle čega je utvrđeno da će van terena biti minimum meseca. Međutim, verovatno će oporavak trajati i duže, pošto će za dve nedelje tek biti urađen novi specijalistički pregled kako bi se utvrdio koliko je blizu povratka na parket.

Hilijard je do povrede bio najbolji strelac Bajerna sa prosekom od 15,8 poena na 41,8 odsto za tri poena. Beležio je još 3,4 skoka, dve asistencije i 1,5 ukradenih lopti.

(Espreso/Mozzart sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.