POGODILO GA PRAVO U SRCE! Džoker nije mogao da veruje ŠTA čuje na konferenciji posle meča - HIT! (VIDEO)
Nikola Jokić na konferenciji za medije, Foto: Printscreen/youtube/Denver Nuggets

JOKIĆU, SRBINE!

POGODILO GA PRAVO U SRCE! Džoker nije mogao da veruje ŠTA čuje na konferenciji posle meča - HIT! (VIDEO)

Nikola Jokić akter zanimljive scene posle poraza od San Antonio Sparsa

Objavljeno: 12:03h

Srpski košarkaš Nikola Jokić je zabeležio novi tripl-dabl, ali to nije bilo dovoljno za pobedu Denvera protiv San Antonio Sparsa koji su ubedljivo slavili sa 123:11.

Posle meča nije bio zadovoljan zbog poraza, ali mu je jedna situacija izmamila osmeh na lice.

Jokić je posle meča rekao da ekipa nije imala dovoljno energije da pobedi, a samokritičan je i prema svojoj igri i smatra da treba da bude još bolji i da ima konstantno dobre partije.

- Nekad je lako objasniti da nemamo energije. Mada ne mislim da je često nemamo, nego nekad prosto ne igramo dobro. Naročito u prvom poluvremenu smo imali brojne promašaje iz izglednih pozicija. Igrali smo dobro tokom većeg dela utakmice, ali nismo imali dovoljno snage da pobedimo.

- Samo pokušavam da igram igru znate, mislim da nije ništa posebno. Mislim da ja lično treba da budem mnogo bolji, jer nisam dosledan, kao ceo tim nije konstantan. Nekad sam dobar, nekad sam loš. Ne baš loš, ali samo nedovoljno dobar, jer ako igram dobro, mislim da ceo tim igra dobro - rekao je Jokić.

Tokom konferencije za medije se za reč javio srpski novinar, kada ga je Jokić čuo, oduševio se i nije mogao da sakrije osmeh sa lica, a uz to je imao i gestikulaciju tako što je rukom pokazao u predelu srca.

Peti tripl-dabl zaredom, dobra igra, ali neki mediji kažu ne može ni Nikola sve sam.

- Mislim da nije tako, kada pogledate utakmicu, dosta sam promašivao, imali smo loših minuta, ali izgubili smo. Ceo ovaj put je pobeda - poraz, pobeda - poraz. Imamo šanse da se vratimo kući s pozitivnim skorom. Danas smo bili u utakmici i onda su oni otišli 10:0, mi nismo uspeli da se vratimo, došli smo do 5, onda su oni otišli na 15. Bila je teška utakmica, bila je treća utakmica u četiri noći, nadam se da ćemo u subotu da popravimo utisak - odgovorio je Jokić na srpskom.

(Espreso.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.