POVREDA JE SADA PROŠLOST: Povremeni srpski reprezentativac oporavio se od povrede kolena
Foto: Profimedia

konačno na terenu

POVREDA JE SADA PROŠLOST: Povremeni srpski reprezentativac oporavio se od povrede kolena

Dejan Todorović igrao je na meču meču između njegovih Tenerifa i nemačkog Ludvigzburga u okviru FIBA Lige šampiona

Objavljeno: 16:11h

Dejan Todorović konačno se vratio na teren posle dugih 15 meseci pauze zbog teške povrede kolena, koja je na svu sreću sada konačno prošlost za povremenog srpskog reprezentativca.

Početkom septembra 2020. godine Todoroviću je pokidan ligament levog kolena zbog čega je morao da bude podvrgnut operaciji posle koje je usledio dug oporavak.

Dejan Todorović
foto: Profimedia

Trener njegovih Tenerifa Ćus Vidoreta prvi put ga je pozvao da sa ekipom putuje na utakmicu još u novembru, ali 27-godišnje nisko krilo tada nije bilo spremno da se vrati na parket. Konačno je to učinio sinoć u meču FIBA Lige šampiona protiv nemačkog Ludvigzburga.

Ušao je u igru u šestom minutu i odigrao taj period do kraja prve četvrtine. Nije se upisao u listu strelaca, ali to nije ni važno, bitno je samo da se konačno vratio u igru.

Podsetimo, Todorović je za reprezentaciju Srbije debitovao novembra 2017. godine u kvalifikacijama za Mundobasket 2019. Pred početak turnira tadašnji selektor Saša Đorđević ga je uvrstio i na širi spisak od 18 kandidata za tim, ali je Todorović otpao na poslednjem filteru.

(Espreso/Mocart sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.