NIJE PRVI PUT: Navijač koji je PROVOCIRAO Jokića isto to uradio je i pre četiri godine (FOTO)
Foto: Profimedia

stalno pravi šou sa zastavom

NIJE PRVI PUT: Navijač koji je PROVOCIRAO Jokića isto to uradio je i pre četiri godine (FOTO)

Momak sa hrvatskom zastavom nije se baš dobro proveo protekle noći, pošto je dvoranu napustio pre kraja utakmice

Objavljeno: 11:31h

Nikola Jokić imao je sjajno veče protekle noći. U pobedi svojih Denver Nagetsa nad Nju Orleans Pelikansima (120:114) ostvario je tripl-dabl učinak od 39 poena i po 11 skokova i asistencija. Ipak ono što je obeležilo meč pored sjajne partije srpskog centra, jeste jedan navijač koji je mahao hrvatskom zastavom uvek kada bi Denver bio u napadu.

Momak sa hrvatskom zastavom nije prvi put u dvorani Pelikansa kada gostuje Denver Nagets, ista situacija viđena je i pre četiri godine. Tada je američka reporterka prišla momku misleći da se radi o zastavi Srbije i da on zapravo podržava Jokića, a navijač joj je potvrdno odgovorio, pa zatim Jokića nazvao četnikom i objasnio da ta reč ima pozitivnu konotaciju u Srbiji.

Samo godinu dana kasnije isti navijač, koji se 2017. godine predstavio kao Mark, viđen je na utakmici u kojoj su Pelikansi dočekali Portland Trejl Blejzerse. U tom trenutku jedini košarkaš koji je bio sa prostora bivše Jugoslavije u oba tima bio je Jusuf Nurkić, pa je moguće da dotični Mark pravi šou sa zastavom kako bi dobio svojih pet minuta slave.

Bilo kako bilo, Mark se nije baš dobro proveo protekle noći, pošto je dvoranu napustio i pre kraja utakmice, u trenutku kada je već bilo jasno da će Jokić i Nagetsi odneti pobedu u Kolorado.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.