MIHAJLO ANDRIĆ PONOVO U CRNO-BELOM: Bivši košarkaš Partizana opet oblači dres sa najdražim bojama!
Foto: Saša Pavlić Koky

tako je odlučio

MIHAJLO ANDRIĆ PONOVO U CRNO-BELOM: Bivši košarkaš Partizana opet oblači dres sa najdražim bojama!

Dobre partije u Kolososu (prosek od 12,8 poena) preporučile su Andrića upravi i stručnom štabu Afjona u kojem je ove sezone prosečno beležio 8,3 poena, 3,1 skok, 2,2 asistecije i jednu ukradenu loptu na deset mečeva u Prvenstvu Turske

Objavljeno:

Mihajlo Andrić bi posle nekoliko meseci mogao opet da se vrati u Grčku. Prema nezvaničnim informacijama, PAOK je u poodmaklim pregovrima sa bivšim kapitenom Partizana i njegovim sadašnjim timom Afjonom o transferu Andrića iz Afjonkarahisara u redove crno-belih iz Soluna.

Podsećanja radi, Andrić je po odlasku iz Partizana za čiji je seniorski tim nastupao šest sezona i s kojim je osvojio dve nacionalne titule i jedan Kup Radivoja Koraća, internacionalnu karijeru počeo 2018. u Getingenu.

Posle dve godine u nemačkoj Bundesligi, u leto 2020. godine preselio se u Grčku, odnosno na Rodos, potpisavši ugovor sa Kolososom kome je pomogao da se domogne do plej-ofa nacionalnog šampionata.

Dobre partije u Kolososu (prosek od 12,8 poena) preporučile su Andrića upravi i stručnom štabu Afjona u kojem je ove sezone prosečno beležio 8,3 poena, 3,1 skok, 2,2 asistecije i jednu ukradenu loptu na deset mečeva u Prvenstvu Turske.

Sada je možda vreme za povratak u Grčku.

(Espreso/Mozzart sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.