ŽELJKO OBRADOVIĆ I ZAGORAC SE OPROSTILI OD JELOVCA: Velika tragedija!
Foto: Starsport

tuga

ŽELJKO OBRADOVIĆ I ZAGORAC SE OPROSTILI OD JELOVCA: Velika tragedija!

Stevan nije uspeo da dobije životnu bitku

Objavljeno:

Povremeni srpski reprezentativac Stevan Jelovac preminuo je u 33. godini, nakon što je pre tri nedelje doživeo moždani udar na treningu grčkog AEK-a. Strašne vesti pogodile su srpsku, ali i evropsku košarku, a počast nekadašnjem igraču Mege i Crvene zvezde odali su brojni klubovi i igrači.

Među njima je i Željko Obradović, koji je tokom današnjeg razgovora sa novinarima istakao da se dogodila velika tragedija, iskoristivši priliku da izrazi svoje saučešće.

Pre trenera Partizana to su vrlo emotivno uradili selektor Rusije, menadžer Miško Ražnatović i brojni drugi sa kojima je Stevan sarađivao kroz karijeru.

Željko Obradović
foto: KK Partizan

"Da, primili smo vest na kraju treninga sinoć. Tragedija velika, mlad čovek. Ima igrača koji su igrali sa njim, neki od nas su ga poznavali, ne toliko u direktnom kontaktu... Najiskrenije saučešće porodici, prijateljima i svim ljudima sa kojima je on sarađivao", rekao je Obradović.

Od Stevana Jelovca oprostio se i Rade Zagorac, kapiten crno-belih.

Rade Zagorac
foto: Emilija Jovanović

"Tragična vest i još jedan podsetnik da svaki dan treba ceniti posebno koliko god je to moguće", rekao je košarkaš Partizana.

Podsećamo, Jelovac je sredinom novembra na treningu doživeo moždani udar, a njegova porodica želela je da ga prebaci na oporavak u Srbiju. Košarka mu je bila najveća ljubav, a od malih nogu maštao je o NBA ligi. Pamtiće se njegova impresivna partija u Rusiji, kao i mečevi koje je u kvalifiakcijama za Svetsko prvenstvo 2019. godine odigrao za Srbiju.

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.