NAVIJANJE KAO U PIONIRU UZ OSMEH ŽELJKA OBRADOVIĆA: "Uzmi, Željko, evrotitulu!" orilo se u Laktašima! (VIDEO)
Foto: Emilija Jovanović

ABA LIGA

NAVIJANJE KAO U PIONIRU UZ OSMEH ŽELJKA OBRADOVIĆA: "Uzmi, Željko, evrotitulu!" orilo se u Laktašima! (VIDEO)

Crno-beli su sinoć igrali na "domaćem" terenu

Objavljeno: 09:31h

Od samog dolaska u Laktaše, Partizanova ekspedicija naišla je na izvanredan prijem. Sećate se, grupa navijača dočekala je crno-bele bakljama, pesmom, vatrometom, a sinoć je tokom utakmice sa Igokeom u dvorani napravljena atmosfera maltene kao da se igralo u ''Pioniru''.

Takva podrška je i značajno doprinela da Partizan napravi veliki preokret i posle ''minus 14'' stigne do pobede od 70:68.

Željko Obradović
foto: Starsport

Odmah po završetku utakmice, na licu Željka Obradovića se videlo koliko je oduševljen takvom podrškom navijača, pozdravio ih je zajedno sa svojim igračima, a oni su mu uzvratili skandiranjem:

''Uzmi, Željko, evrotitulu''.

Sve to možete da vidite na Partizanovom YouTube kanalu klikom OVDE, za koji je čovek odluke i strelac odlučujućih poena sa linije slobodnih bacanja Uroš Trifunović izneo svoje prve utiske posle meča. Otkrio je i kako se osećao u tim trenucima, šta mu je prolazilo kroz glavu.''Samo da ga dam, da ostanem smiren, kao da sam na treningu. Ušla je prva, posle je bilo lakše. Vrlo teška utakmica, znali smo da samo kroz odbranu možemo da dođemo do pobede, pošto nas šut nije hteo. Igrali smo 'svič odbranu' po celom terenu i to nam je donelo pobedu'', istakao je Trifunović.

(Espreso/Sportske.net)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.